.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Искам да попитам нещо. Вчера с приятеля ми се разхождахме из природата и решихме да си легнем на тревичката в парка. Лежахме си ние лежахме си и решихме да го направим. Добре ама докато го правехме цветен прашец от цветята до нас усетих да ми влиза по терлички в оная работа. Искам да уточня, че не е свършвал в мен, но искам да питам дали не съм бременна като ми е влязъл прашец там долу?

Приликата с лица и събития е напълно случайна.

за всеки случай отиди на цветар да те прегледа и да ти каже дали ще си имаш малко цветенце другия вариант е да спреш да го поливаш с вода и да не го излагаш на сл. светина така няма да може да фотосинтезира и ще увехне надявам се да съм била максимално полезна

Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    за всеки случай отиди на цветар да те прегледа и да ти каже дали ще си имаш малко цветенце другия вариант е да спреш да го поливаш с вода и да не го излагаш на сл. светина така няма да може да фотосинтезира и ще увехне надявам се да съм била максимално полезна
    еееее това разби всичко

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от radi023 Виж мнението
    Късно.. днес ходих да ме прегледа гинеколог. :/ Ще ни се роди бебе с 2 листа вместо ръце и 2 стъбла вместо крака. Главата му ще прилича на слънчоглед.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си