.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен
    Има много мразени от мен качества, които някои от приятелите ми притежават - предателство, лицемерие, надменност, лъжи и много други.
    Все пак рядко не прощавам, да не кажа никога.Някак си се чувствам задължена да простя, въпреки че някои от тях не са направили нищо особено за мен, да не казвам нищо.Ако не простя, почва да ме гризе съвестта и нещо ми подсказва отвътре, че даже и да не съм права, трябва да простя.Считам прощаването за нещо като душевно пречистване, което показва великодушието на прощавашия и молещия за прошка, така да се каже.Просто не мога да оставям отношенията ни с даден приятел така.Много ми е гадно, като съм скарана с някой и постоянно мисля за това колко жестоко сме се скарали, докато не се сдобрим.А когато простя на даден човек все едно свалям някаква тежест от раменете си.И въпреки, че почти винаги прощавам, АЗ НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯМ, и вече доверието не е същото като преди, а и ще си имам едно на ум.Ако това не е единствения път, когато е направил грешка, може и да не простя, зависи от човека и от толкова колко е направил за мен...

И все пак, имало е случаи, в които не съм прощавала, макар и малко.
    Говорех за предателството.
    ewewew ... май вече ми се спи и започнах да пиша глупости.
    Последно редактирано от sweetycherry33 : 08-27-2012 на 19:56

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си