- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос към момичетата
Здравейте! Искам да попитам момичетата,които не са девствени и техните родители знаят че са били ли сте подлагани на нещо тестове или незнам.. притеснявам се защото баща ми ме пита от време на време и аз всеки път отричам,но ме е страх да не им прещрака нещо та реших да питам ако някои е изпитал нещо такова да споделиБЛАГОДАРЯ НА СЕРИОЗНИТЕ ОТГОВОРИ!
Moto-stunt
Ммм.. при мен само баща ми знае и то понеже ми плащаше за разни лекарства за гъбички и други такива да се оттърванаскоро ми изтърси: "и да знаеш, че знам, че не си девствена" бил го разбрал понеже някой от изследванията гинеколозите нямало право да правят на девствени момичета, та от там разбрал
събуди ме преди няколко дни в седем сутринта, за да ми го каже
мани, тресе го и него критическата
та... моята реакция беше само: "еми, браво.." и се обърнах на другата страна и пак си заспах
идеята ми е, че не трябва това, че не си девствена да те кара да се чувстваш зле пред вашите, ако и като го разберат. Все пак не си направила нищо лошо
предпазила си се, преценила си човека и т.н и т.н, нямат право при такива условия да те обвиняват в нещо, нито пък ти да се чувстваш гузна или както искаш го наречи
![]()
Да, пък и си на 16, това днешно време си е абсолютно нормална възраст![]()
Нашите никога не са били толкова малоумни, дори и като бях тийн.
Най-много да искат да те заведат на гинеколог.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Никви тестове не са ми правили. Бях вече пълнолетна.. казах само на майка ми, а баща ми не пада от Марс.. Все пак някое гадже е идвало да преспи у нас..
Първоначално написано от antifashionshit
Какви тестове те гонят, най-много на гинеколог да те заведат.