.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на DoublePleasure
    Град
    Madrid

Въпрос към момичетата

Здравейте! Искам да попитам момичетата,които не са девствени и техните родители знаят че са били ли сте подлагани на нещо тестове или незнам.. притеснявам се защото баща ми ме пита от време на време и аз всеки път отричам,но ме е страх да не им прещрака нещо та реших да питам ако някои е изпитал нещо такова да сподели БЛАГОДАРЯ НА СЕРИОЗНИТЕ ОТГОВОРИ!
    Moto-stunt

Голям фен Аватара на EternalDream
    На колко си години?

Град
    Madrid
    Цитирай Първоначално написано от EternalDream Виж мнението
    На колко си години?
    16
    Moto-stunt

Ммм.. при мен само баща ми знае и то понеже ми плащаше за разни лекарства за гъбички и други такива да се оттърва наскоро ми изтърси: "и да знаеш, че знам, че не си девствена" бил го разбрал понеже някой от изследванията гинеколозите нямало право да правят на девствени момичета, та от там разбрал събуди ме преди няколко дни в седем сутринта, за да ми го каже мани, тресе го и него критическата та... моята реакция беше само: "еми, браво.." и се обърнах на другата страна и пак си заспах идеята ми е, че не трябва това, че не си девствена да те кара да се чувстваш зле пред вашите, ако и като го разберат. Все пак не си направила нищо лошо предпазила си се, преценила си човека и т.н и т.н, нямат право при такива условия да те обвиняват в нещо, нито пък ти да се чувстваш гузна или както искаш го наречи

Голям фен Аватара на EternalDream
    Да, пък и си на 16, това днешно време си е абсолютно нормална възраст

Град
    Madrid
    Цитирай Първоначално написано от msdattt Виж мнението
    Ммм.. при мен само баща ми знае и то понеже ми плащаше за разни лекарства за гъбички и други такива да се оттърва наскоро ми изтърси: "и да знаеш, че знам, че не си девствена" бил го разбрал понеже някой от изследванията гинеколозите нямало право да правят на девствени момичета, та от там разбрал събуди ме преди няколко дни в седем сутринта, за да ми го каже мани, тресе го и него критическата та... моята реакция беше само: "еми, браво.." и се обърнах на другата страна и пак си заспах идеята ми е, че не трябва това, че не си девствена да те кара да се чувстваш зле пред вашите, ако и като го разберат. Все пак не си направила нищо лошо предпазила си се, преценила си човека и т.н и т.н, нямат право при такива условия да те обвиняват в нещо, нито пък ти да се чувстваш гузна или както искаш го наречи

Да и аз така мисля,защото все пак НИКОГА не съм правила акт без предпазни средства и т.н. и все пак мисля,че 16 е не чак толкова лоша възраст за започване на полов живот.
    Moto-stunt

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нашите никога не са били толкова малоумни, дори и като бях тийн.
    Най-много да искат да те заведат на гинеколог.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на djipsito
    Никви тестове не са ми правили. Бях вече пълнолетна.. казах само на майка ми, а баща ми не пада от Марс.. Все пак някое гадже е идвало да преспи у нас..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Какви тестове те гонят, най-много на гинеколог да те заведат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си