.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от YouRmoUtHmyHome Виж мнението
    Та някой да има някакви идеи, предложения ?!?! зз
    значи завържи го в легнало положение на леглото хващаш му устата с две ръце и го почваш ако това не проработи ще трябва да ти препоръчам да отидеш в някои magazin като техномаркет и т.н и да питаш за електрошок.Ако разбира се няма и неможеш да намериш никъде по интернет се продават няма да ти излезе повече от 70 лв със доставката зависи не съм сигорен ще трябва да провериш.

Ето ти и сайт sory не правя реклама опитвам се да помогна на дама в нужда!

http:// shop.oragie.com/index.php?cPath=48

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Наистина странно момченце. Заедно сте от година почти, а нито веднъж не сте се целували, както подобава за една двойка?

В такъв случай, го нападни най - добре. Без да му позволяваш да има време за бягане и отдръпване. Или създаваш една обстановка и всичко да си дойде от само себе си.

И последния вариант е да си говориш с него, да му кажеш абсолютно всичко и да спре да се държи детски. Няма да придобие опит без да се осмели да се целуне за пръв път. Обясни му, че никой не се е родил научен, всичко си идва отвътре. Просто да се отпусне и да се отдаде на момента.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    На 24 е, няма проблем да ти пуска език по интимни места, но не те целува с език. Ако трябва да обобщя няма да ти хареса.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    На 24 е, няма проблем да ти пуска език по интимни места, но не те целува с език. Ако трябва да обобщя няма да ти хареса.
    О, вярвай ми, още преди половин година съм се сетила за този евентуален извод - обобщение. Честно казано бих била доволна да разбера, че това е отговорът (поне да не се чудя какво друго е), но не е... Точно обратното ... Затова и съм изпълнена с такова недоумение....

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Наистина странно момченце. Заедно сте от година почти, а нито веднъж не сте се целували, както подобава за една двойка?

В такъв случай, го нападни най - добре. Без да му позволяваш да има време за бягане и отдръпване. Или създаваш една обстановка и всичко да си дойде от само себе си.

И последния вариант е да си говориш с него, да му кажеш абсолютно всичко и да спре да се държи детски. Няма да придобие опит без да се осмели да се целуне за пръв път. Обясни му, че никой не се е родил научен, всичко си идва отвътре. Просто да се отпусне и да се отдаде на момента.
    Последният път, когато говорихме по този въпрос ми каза - "Добре, после ти ще си разочарованата, нп"

Но така и не го направихме де...Ако трябва да съм честна...Аз забравих

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    споко мацка и аз имах такова гадже,този твоя не е единствения
    флъфи,сипи по едно,видело се че нямаме избор

Banned Мега фен
    хм... първо поговори с него,успокои го че си задоволена във всякакви отношения и дори и първите пъти да се изложи после всичко ще е 6 +,започнете както обикновено си се целувате - без език,после можеш да го накараш леко да си допрете езичетата,после малко повече и после си го целуни как си трябва... срамота е на 24 години - мъж дето се вика да не се целува с език.. и нда.. добре ще е ако е настроен за секс - ще е по отпуснат.. и нда.. когато тръгне да се дърпа или го направи набързо или го остави за малко и после пак отначало - т.е. да придобие малко увереност...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Най-странното е защо думата „език“ в заглавието е с главна буква… Да не би това да е някакво велико наименование или…?

lol

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Най-странното е защо думата „език“ в заглавието е с главна буква… Да не би това да е някакво велико наименование или…?

lol
    Намекване, натвърдване ...

Точно обратното на велико наименование... Обсъждаме нещо съвсем нормално за масата и неприсъщо, явно за него

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Кой иска да му налея часа студена кока кола?
    аз :Д

Град
    Някъде там
    Намекване, натвърдване ...

Точно обратното на велико наименование... Обсъждаме нещо съвсем нормално за масата и неприсъщо, явно за него
    В българския език няма такива правила, госпожице. Граматиката ти куца яко. Вземи я научи нея, пък тогава мисли за езиците.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    О, вярвай ми, още преди половин година съм се сетила за този евентуален извод - обобщение. Честно казано бих била доволна да разбера, че това е отговорът (поне да не се чудя какво друго е), но не е... Точно обратното ... Затова и съм изпълнена с такова недоумение....
    Целува се човек, когото обичаш. По всичко личи, че вие просто правите секс.

Мега фен Аватара на strawberry88
    YouRmoUtHmyHome

Все трябва да има някаква причина щом не иска да те целува.Поговори с него!

o.O Сериозно ли е на 24 ? Не вярвам в него да е проблема.Би трябвало да се е целувал с език много пъти Следователно в теб е проблема

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Направо се втрещих,само на такова нещо не бях попадала..
    Мисля,че това нещо е съвсем нормално,а на неговата възраст е чак странно ,че не е опитвал.За всичко си има първи път,ако той е толкова стеснителен просто настоявай,това е.Ако продължава да не иска,значи има нещо друго...
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това ми звучи като: "не съм се целувал още и няма, докато не се науча, за да не те разочаровам отново". Глупаво е. Ако не действаш - как ще се научиш, нали?

Повече от фен Аватара на embraceme
    Просто като се целувате бъди по-настоятелна и си ври езика :P ще бяга до едно време,накрая ще се получи

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Целува се човек, когото обичаш. По всичко личи, че вие просто правите секс.
    Вече няколко пъти казах, че ние се целуваме. Множество пъти ми е давал следния пример: "Започвам да се целувам с моето момиче, тоест не я отбягвам. След 30 секунди тя спира и започваме да правим друго. И не се случва отново"

И първите 4 месеца, докато не правехме секс, но се целувахме, но естествено почти без език, е тях не бих нарекла просто правене на секс.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    В българския език няма такива правила, госпожице. Граматиката ти куца яко. Вземи я научи нея, пък тогава мисли за езиците.
    Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.

Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.

А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...

I don`t give a shit

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Може да е на 24,ама на скъл е като 13-годишен пубертет,който току-що е открил плътските удоволствия...Кажи му в прав текст колко МАЛОУМНО И ТЪПО се държи и разсъждава и че няма да умре ако започне малко от малко да го прави...

ПС:Казва ти го търпелив и добродушен човек като мен,който не си натрапва мнението и вижданията.Ама в твоя случай мисля,че малко грубост ще му е по-добър стилмул от емоционалното убъртане,което очевидно грам не е помогнало досега...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    Някъде там
    Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.

Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.

А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...

I don`t give a shit
    Добре, извинявай, како.

Хайде, бягай да целуваш половинката си, подобни неблагодарници като теб не трябва да са в този форум.

Плебейче съм бил, хех, не си познала.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    НЯМА ЕЗИК, НЯМА СЕКС (facepalm)
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен Аватара на kittyKat
    Сигурна ли си,че може би само ти се мислиш,че сте заедно?
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си