- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка, но с Език.
значи завържи го в легнало положение на леглото хващаш му устата с две ръце и го почваш ако това не проработи ще трябва да ти препоръчам да отидеш в някои magazin като техномаркет и т.н и да питаш за електрошок.Ако разбира се няма и неможеш да намериш никъде по интернет се продават няма да ти излезе повече от 70 лв със доставката зависи не съм сигорен ще трябва да провериш.
Ето ти и сайт sory не правя реклама опитвам се да помогна на дама в нужда!
http:// shop.oragie.com/index.php?cPath=48
Наистина странно момченце. Заедно сте от година почти, а нито веднъж не сте се целували, както подобава за една двойка?
В такъв случай, го нападни най - добре. Без да му позволяваш да има време за бягане и отдръпване. Или създаваш една обстановка и всичко да си дойде от само себе си.
И последния вариант е да си говориш с него, да му кажеш абсолютно всичко и да спре да се държи детски. Няма да придобие опит без да се осмели да се целуне за пръв път. Обясни му, че никой не се е родил научен, всичко си идва отвътре. Просто да се отпусне и да се отдаде на момента.
На 24 е, няма проблем да ти пуска език по интимни места, но не те целува с език. Ако трябва да обобщя няма да ти хареса.
О, вярвай ми, още преди половин година съм се сетила за този евентуален извод - обобщение. Честно казано бих била доволна да разбера, че това е отговорът (поне да не се чудя какво друго е), но не е... Точно обратното ... Затова и съм изпълнена с такова недоумение....
Вече няколко пъти казах, че ние се целуваме. Множество пъти ми е давал следния пример: "Започвам да се целувам с моето момиче, тоест не я отбягвам. След 30 секунди тя спира и започваме да правим друго. И не се случва отново"
И първите 4 месеца, докато не правехме секс, но се целувахме, но естествено почти без език, е тях не бих нарекла просто правене на секс.
споко мацка и аз имах такова гадже,този твоя не е единствения
флъфи,сипи по едно,видело се че нямаме избор![]()
хм... първо поговори с него,успокои го че си задоволена във всякакви отношения и дори и първите пъти да се изложи после всичко ще е 6 +,започнете както обикновено си се целувате - без език,после можеш да го накараш леко да си допрете езичетата,после малко повече и после си го целуни как си трябва... срамота е на 24 години - мъж дето се вика да не се целува с език.. и нда.. добре ще е ако е настроен за секс - ще е по отпуснат.. и нда.. когато тръгне да се дърпа или го направи набързо или го остави за малко и после пак отначало - т.е. да придобие малко увереност...
Най-странното е защо думата „език“ в заглавието е с главна буква… Да не би това да е някакво велико наименование или…?
lol
Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.
Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.
А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...
I don`t give a shit
YouRmoUtHmyHome
![]()
Все трябва да има някаква причина щом не иска да те целува.Поговори с него!![]()
o.O Сериозно ли е на 24 ? Не вярвам в него да е проблема.Би трябвало да се е целувал с език много пътиСледователно в теб е проблема
Направо се втрещих,само на такова нещо не бях попадала..
Мисля,че това нещо е съвсем нормално,а на неговата възраст е чак странно ,че не е опитвал.За всичко си има първи път,ако той е толкова стеснителен просто настоявай,това е.Ако продължава да не иска,значи има нещо друго...
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Това ми звучи като: "не съм се целувал още и няма, докато не се науча, за да не те разочаровам отново". Глупаво е. Ако не действаш - как ще се научиш, нали?
Просто като се целувате бъди по-настоятелна и си ври езика :P ще бяга до едно време,накрая ще се получи
Може да е на 24,ама на скъл е като 13-годишен пубертет,който току-що е открил плътските удоволствия...Кажи му в прав текст колко МАЛОУМНО И ТЪПО се държи и разсъждава и че няма да умре ако започне малко от малко да го прави...
ПС:Казва ти го търпелив и добродушен човек като мен,който не си натрапва мнението и вижданията.Ама в твоя случай мисля,че малко грубост ще му е по-добър стилмул от емоционалното убъртане,което очевидно грам не е помогнало досега...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
НЯМА ЕЗИК, НЯМА СЕКС(facepalm)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Сигурна ли си,че може би само ти се мислиш,че сте заедно?
"Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada