.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Hybrid View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от YouRmoUtHmyHome Виж мнението
    Намекване, натвърдване ...

Точно обратното на велико наименование... Обсъждаме нещо съвсем нормално за масата и неприсъщо, явно за него
    В българския език няма такива правила, госпожице. Граматиката ти куца яко. Вземи я научи нея, пък тогава мисли за езиците.

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    В българския език няма такива правила, госпожице. Граматиката ти куца яко. Вземи я научи нея, пък тогава мисли за езиците.
    Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.

Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.

А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...

I don`t give a shit

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от YouRmoUtHmyHome Виж мнението
    Нима се опитваш да ми каже едно 18 годишно плебейче, че когато съм решила да натъртя на дадена дума, граматиката ми куца яко? Израза, с който ме определяш е убийствено точен, особено с оглед на постовете на днешната младеж в този форум.

Факт е, че не пиша проза, но не ми казвай, че в лиричното изразяване няма нарочно и не граматически обусловени запетайки, многоточия, главни букви и т.н.

А колкото до първото и второто ти мнения... Мисля, че не съм пуснала тема, която да се отнася до моят правопис, граматика и интелектуални възможности. Просто споделих един факт и очаквах размишления по въпроса. Както виждам ти такива нямаш, така че...

I don`t give a shit
    Добре, извинявай, како.

Хайде, бягай да целуваш половинката си, подобни неблагодарници като теб не трябва да са в този форум.

Плебейче съм бил, хех, не си познала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си