.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Целувка, но с Език.

Така. Здравейте

В момента съм във връзка с едно момченце, което е на моите години. Ще кажа в общи линии, че всичко е "тип-топ".

По начало, когато се запознахме не се очакваше да има каквото и да било любовно между нас, но шанс... взе, че се случи. Както и да е... Та да закръгля продължителността на връзката ни на около една година (плюс, минус 2-3 месеца)

Това така страхотно момче е в Не-платонични отношения с мен.

Та към въпросът. Цитирам "Не искам да се целувам с език, защото не умея и не желая да те разочаровам с още нещо"
    Разбира се, досега не ме е разочаровал... Това са си негови измишльотини...

За мен целувката без език е по скоро Приятелска, а не толкова любовна. Честно казано много бих искала да си получавам всичко, тоест той е мой, аз съм негова, но немога да го целувам с език... Някак си не ми се връзват тези понятия...

Казва ми, че иска да го науча, но когато се опитам да го целуна (с език имам предвид), не че бяга, но се отдръпва сякаш... Може и в главата ми да е само този извод...
    Та някой да има някакви идеи, предложения ?!?! зз

Мега фен
    Град
    <3
    хаха лол
    Странно момченце.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на xoxi
    Страх ме е да питам на колко сте.
    И спря да се върти за миг земята..

О, да сигурна съм.. 24, е какво? Когато видя темата ми тук.... Каза: " Чудя се само дали някой ще ме подкрепи, че не трябва да разочароваш момичето , което харесваш". Без прибързани изводи ...
    Предполагам, че е по-сложна личност и евентуално не мога да разбера логиката за разочароването...

Ъъъъмммм????Аз ли нещо не разбрах или наистина е на 24 ????

Супер фен Аватара на nymphadora
    НА 24 И НЕ ИСКА ДА ТЕ ЦЕЛУВА С ЕЗИК?!?!

А за секс въобще говорили ли сте?

И какво има да го подкрепяме-адски тъпо оправдание има,при положение,че целуването с език не е някаква страшна философия и си идва отвътре.

Плюс това, как така не се притеснява да използва езика си навсякъде другаде, освен на най-нормалното и очебийно място... Не го е страх (по-точно притеснение), че ще ме разочарова примерно долу, но горе го е?!?!? Лишено от смисъл или какво определение да дам?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    НА 24 И НЕ ИСКА ДА ТЕ ЦЕЛУВА С ЕЗИК?!?!

А за секс въобще говорили ли сте?

И какво има да го подкрепяме-адски тъпо оправдание има,при положение,че целуването с език не е някаква страшна философия и си идва отвътре.
    О, за него не говорим... не и с думи... И да ти кажа, ако знам, че се целува с език както прави секс, бих могла с чиста съвест да го пребия, че не ме е целувал досега....

Ноу комент..........!!!!

Супер фен Аватара на nymphadora
    ПРАВИТЕ СЕКС,АМА НЕ СТЕ СЕ ЦЕЛУВАЛИ?!?!?!КАК?!?!
    Е добре,докато правите секс как може да не се целувате?И каква ви е тогава любовната игра,ако не включва целувки по устата??

Да нямаш лош дъх?

Цитирай Първоначално написано от nymphadora Виж мнението
    ПРАВИТЕ СЕКС,АМА НЕ СТЕ СЕ ЦЕЛУВАЛИ?!?!?!КАК?!?!
    Е добре,докато правите секс как може да не се целувате?И каква ви е тогава любовната игра,ако не включва целувки по устата??

Да нямаш лош дъх?
    Не съм казала, че не се целуваме по устата, а че просто не играем с езици... Тоест целуваме се, достатъчно често, но да кажа така - Рядко ги докосваме (езиците) и той се дърпа, не иска да си играем с тях...
    Последно редактирано от YouRmoUtHmyHome : 08-27-2012 на 21:47

Голям фен
    Не ми се занимава с подобни екзестенциални въпроси.Само ще ти кажа , че съм чукал курви без да съм ги целунал дори 1 път.Търси смисъла някъде там

Абе може пък да не му харесва да му вършееш из устата с език като побеснял плужек... Или просто да не го правиш като хората.

Има много логика в това, което казваш, но понеже 100 % не е това, се опитвам по някакъв начин да намеря поне 50 % толкова логично обяснение. Все пак съм женска, малко или много можем да направим разликата между чукането и връзката, не само за секс...

Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus Виж мнението
    Абе може пък да не му харесва да му вършееш из устата с език като побеснял плужек... Или просто да не го правиш като хората.
    Той няма как да знае, че не ме бива или че вършея, защото не сме го правили досега...

Голям фен
    Не питай мен.За мен сте курви , дали ще се целунеш само по устните , дали с език или ще се изчукаш с друга женска , пак е неприемливо.Може и да си за кашон ( не си хубава в лицето ) , но в тялото да ставаш.

Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Не питай мен.За мен сте курви , дали ще се целунеш само по устните , дали с език или ще се изчукаш с друга женска , пак е неприемливо.Може и да си за кашон ( не си хубава в лицето ) , но в тялото да ставаш.
    Всички жени са курви освен майка ми... Но и тя е Жена (познато предполагам)

Но и това не е отговора, отдавна съм ги мислила тези най-логичните и лесно обясняващи положението предположения...

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    trol?

Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    trol?
    Ама напълно сериозна съм!!

Причини поради които не бих си пъхнал езика в друга уста:
    1)миризлив дъх
    2)непочистен език(ако е целия бял ... )
    3)имаш брекети и го е страх да не си закачи езика
    4)имаш кариеси по предните зъби и това го отблъсква ..
    Ако нямаш нито едно от тези го режи ..

Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    1)миризлив дъх
    Нямам ги. И все пак всичко ни е наред, даже перфектно освен гореупоменатото... Той даже в момента следи темата и продължава да държи на становището, че не го бива и причината, е че просто не иска да ме разочарова.... От известно време обсъждаме евентуално скоро да живеем заедно? Всичко е прекрасно, но ще е малко странно... Може би ако наистина проявя интерес да го науча... Кой ли знае...

Голям фен Аватара на chushkopek
    Това е най-странното нещо което съм чувал от доста време....Като не е пробвал от къде знае, че няма да се справи? И какво дори да те разочарова? Няма да гледаш на него различно или да го зарежеш или нещо такова.....просто ще продължавате и ще се научи, не е голяма философия. Говори с него много сериозно за това, наистина е много глупаво от негова страна.

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    Цитирай Първоначално написано от mal4oty Виж мнението
    1)миризлив дъх
    То това с белия език и брекетите не може да се оправи. Езика и да го чистиш и да не го,все ще е такъв, дори да го почистиш до 30 минути пак е същия. А това с брекетите, няма как да ги махнеш, когато си задължен да го носиш, спред мен би предпочел да целуваш човек с брекети, и когато той ги махне да са му нормални зъбите, а не човека да има някакви криви зъби.

По темата: Тоя твоя приятел трябва да го смениш, ако продължава. Няма да изразвам мнение, след като ще кажа същото, което са казали преди мен 10те човека. А той защо още продължава да спори с теб, след като сам вижда коментарите тук? И са писали бая хора.
    Последно редактирано от Psyko Nuts : 08-28-2012 на 00:14

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Миии хванала си си стеснително момченце казваш му "или ме целуваш с език,или няма секс за теб!!!" Много е глупаво според мен тва,нещо му има на момченцето ти
    >>DjBelev<<

Banned Голям фен
    Кой иска да му налея часа студена кока кола?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си