- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувка, но с Език.
Причини поради които не бих си пъхнал езика в друга уста:
1)миризлив дъх
2)непочистен език(ако е целия бял ... )
3)имаш брекети и го е страх да не си закачи езика
4)имаш кариеси по предните зъби и това го отблъсква ..
Ако нямаш нито едно от тези го режи ..
Нямам ги. И все пак всичко ни е наред, даже перфектно освен гореупоменатото... Той даже в момента следи темата и продължава да държи на становището, че не го бива и причината, е че просто не иска да ме разочарова.... От известно време обсъждаме евентуално скоро да живеем заедно? Всичко е прекрасно, но ще е малко странно... Може би ако наистина проявя интерес да го науча... Кой ли знае...
Това е най-странното нещо което съм чувал от доста време....Като не е пробвал от къде знае, че няма да се справи? И какво дори да те разочарова? Няма да гледаш на него различно или да го зарежеш или нещо такова.....просто ще продължавате и ще се научи, не е голяма философия. Говори с него много сериозно за това, наистина е много глупаво от негова страна.
То това с белия език и брекетите не може да се оправи. Езика и да го чистиш и да не го,все ще е такъв, дори да го почистиш до 30 минути пак е същия. А това с брекетите, няма как да ги махнеш, когато си задължен да го носиш, спред мен би предпочел да целуваш човек с брекети, и когато той ги махне да са му нормални зъбите, а не човека да има някакви криви зъби.
По темата: Тоя твоя приятел трябва да го смениш, ако продължава. Няма да изразвам мнение, след като ще кажа същото, което са казали преди мен 10те човека. А той защо още продължава да спори с теб, след като сам вижда коментарите тук? И са писали бая хора.
Последно редактирано от Psyko Nuts : 08-28-2012 на 00:14