- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Излишни кг?
Моля? 171см - 44-43 кг и ти смяташ това за нормално? На мен това ми звучи като пълна кльоща. Айде да не се повтарям за циците и дупето, ако не те вълнуват, но си помисли дали не си асексуална именно заради хранителен проблем. Обикновено, при такива килограми половината ти организъм не работи нормално и шансът да получиш хормонален дисбаланс хич не е малък. Би могло това да ти влияе и на сексуалния живот. Личното ми мнение е, че съвети от тоя тип, които тласкат нормални момичета към пълни простотии, съсипващи им здравето, са пълна идиотщона, която си заслужава бан направо.
Нямаш си на представа колко много момичета имат воля да отслабнат, но просто имат достатъчно разсъдък да имат граници. И колко много биха предпочели да се застрелят пред това да са "skinny". Един нормален човек винаги ще иска да си има и дупе, и цици, и тяло, което е стегнато и добре оформено. Това има адски много общо със спорт и доста по-малко със сериозни диети. И е в пъти по-красиво и привличащо окото пред разни ходещи кокаляци. Затова свалям шапка на bathory. Мацката не гладува, спортува супер сериозно и има уникално, направо перфектно тяло.3-то за волята, въпросът е че много момичета нямат собствена воля да са "skinny" и затова веднага почват да разубеждават някое average girl,когато иска да почне да сваля кг просто защото такива са момичетата.Не мога да го обесня, но си е така.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
colormylife,вЕрвай ми,трябва много сериозно да ме е напекло слънцето,че да плюя на всичките усилия и пот,които съм хвърлила в залата и да си насоча волята(която очевидно притежавам,щом 4 дни в седмицата се мъкна на 3 км от нас да търча и да 'дигам щанги) против себе си,превръщайки се в skinny-полуидеална-статуетка с изхвръкнали ключици и видима гръдна кост.
Btw,ти където отиваш,аз оттам се връщам.
Един ден ще ти се прииска да живееш и идея си нямаш колко труд ще хвърлиш,за да възстановиш онова,което съзнателно си унищожила/повредила.Накрая я успееш,я не.
(Аз просто имах късмет и здрав организъм.)
А преди да започнеш да лекуваш други хора,погрижи се сериозно за себе си.
Аз лично не бих се доверила на лекар със суицидни наклонности и нелекувани психо-заболявания.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
И според мен храната, която приемаш, е малка. За таблицата и аз не съм съгласна. Ако мислиш, че имаш излишни килограми, няма лошо да ги свалиш, но в никакъв случай не гладувай. Статията от бб тийм е добра, но мисля, че ядки може да си позволяваш от време на време, защото са полезни. Ето и още една статия, която може да ти помогне: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82 Има и втора част: http://www.neznam.bg/%D1%81%D1%82%D0...B0%D1%81%D1%82
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Защо всички и се нахвърлихте? Имате ли идея какво е да имате болна психика (съжалявам ако звучи прекалено, но тя сподели, че има някакъв вид разтройство) и да се борите всеки ден с нея? Да знаете кое е правилно, как трябва да стане, но въпреки това на практика да не можете да го приложите, само защото мисълта ви не ви го позволява? Защото аз знам. Не защитавам момичето, ама м*** му стара, неин си е живота, ако иска да го кара на фотосинтеза, ако иска да се тъпче с пици и дюнери, не вярвам някой от нас да го интересува.
За съжаление съм по-запозната с чувството,отколкото ми се иска.
Както и да е,детенцето научава,че котлона пари,едва когато си сложи ръчицата отгоре и се разпищи след това от болка.
Понятията като "горещ","опасен","мехури","изг аряния" и прочее са му субективни и няма как да се трогне от предупрежденията на мама и тате.
Невър майнд,схванахте...ясно,че никого няма да спасим пряко волята му.
Аз млъквам.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
мноо ясно , че никого не го интересува , просто е тъпичко тука некви измислени таблички да ми пльосва и да казва как се стреми към перфектното и не вижда колко далееече далече е оттам
и дано не те приемат медицина преди да станеш нормална без психични заболявания, разстройства, отклонения както там му каза, че тогава горките пациенти(((
Последно редактирано от ALetterFromTheSky : 08-30-2012 на 19:45
FuckingFreak, не ме интересува, права си. Ама дава съвети на хора, които може да я послушат. И аз не мисля, че трябва да се допуска това. Ти самата знаеш много добре, че човек може да си докара проблеми с диети. При това далеч не си 171-44кг. Ти би ли дала на някого съвет, който да го тласне в положението, в което си сега? Без да се заяждам, без да искам да те обидя го казвам.
И много обичам хората да обясняват кой нямал воля и за какво. Все 1 си им в главата и знаеш. То може да е трудно да си на нейно място, ама това е проблем в главата. Който може да победи. Всеки си има И такива проблеми. Идва може би от разни разкривени представи за красота, която е по-важна от здравето. То поне наистина да беше красота, та да си струва.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сега не бих дала съвети на никого, но преди ги раздавах безплатно наляво и надясно без никой да ми ги е искал. Но всъщност сте прави. Нека кара на кафета, тя си знае кое за нея е най-добре. Каквото и да и говорим, тя не може да го възприеме. Може и да знае как е правилно да се храни, ама вярно, че по нищо не личи това да е така, защото тя НЕ се храни. Дано само не тролва, ама тая прекалена показност и на мен ми идва в повече - какви са тия менюта, по-добре не пиши нищо, ако ще пишеш само 19те кафета, които си изпил през деня. В смисъл, не звучи като някакво психично разтройство, а по-скоро болестно състояние на ума и желание за внимание, или аз нещо пак бъркам?
Не бъркаш, напротив.Аз отдавна казах, че не е в час. Абе човек представи си как се преживява на кафета?! След това, като има психическо разтройство, защо кисне във форум пълен с тийнове, които може би няма да я приемат така както и се иска ами не иде да се лекува?
Иначе съм съгласен с теб.
Авторката е под нормата, но все пак ако иска да си оформи тялото - спорт и упражнения. Гладуването не води до никъде.
Нормално е да не си харесва тялото като е под нормата и няма форма, няма нищо. Само че първосигналното мислене казва, че като не се харесваш трябва да отслабваш. Какво значи има желание и воля да е перфектна? Перфектна не значи еди колко си кила на еди ква си височина, защото някой си там му харесва така. А и да е така тва не е гаранция за перфектност, защото във фейса може да е като ритната от кон (не говоря за авторката, не съм я виждала, само давам пример).