- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- цигари
абе може и да има такава тема,но просто няма какво да правя, а и ми е любопитно:
Пушите ли и от колко време?
Какво мислите за цигарите- пука ли ви за последствията?
Имали ли сте досега здравословни проблеми заради тях?
Близките ви приемат ли този "начин на живот" ?
/това със здравословните проблеми питам, защото имам приятел на 21, който преди година получи инфаркт, което напълно НЕНОРМАЛНО за човек на тази възраст! /
чакам ви :РР :*
ооооо нямам си и на идея, той пуши от 13 годишен и казва, че явно е от това... притесни се човека и каза че ще ги отказва, но вече година и отгоре - не става работата... не се отказват като кажеш щрак и всичко е готово!
..... да си допълня към темата:
Опитвали ли сте се да ги откажете? Получавало ли се е ? Или защо сте се отказали от мисълта да ги спрете ?
не пуша. Не подкрепям хората да пушат. Цигарите са лайна![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Пушите ли и от колко време? Да, от 5 години.
Какво мислите за цигарите- пука ли ви за последствията? Пука ми, разбира се, но явно не достатъчно, щом продължавам да пуша.
Имали ли сте досега здравословни проблеми заради тях? Да, съвсем наскоро. Бях се позадръстила от цигарите, не ми се пушеше дори, пушех една цигара на ден, въобще нямах апетит, и даже дишането ми беше някакво странно.
Близките ви приемат ли този "начин на живот" ? Еми, не съм на 14, за да ми се скарат за цигарите, макар че горе-долу май на толкова бях, като им казах, че пуша. Не ми се зарадваха, но разбраха, че го правя вече, и е по-добре да знаят, че го правя, отколкото да се крия, пък и не съм човек, който се крие.
Опитвали ли сте се да ги откажете? Получавало ли се е ? Или защо сте се отказали от мисълта да ги спрете ? Опитвала съм, но не се е получавало, защото съм несериозна, и явно не си ценя толкова здравето, колкото трябва. Вярвам, че ще ми дойде акълът един ден, и ще ги спра. Вярвам, че ако наистина съм сериозна, и си кажа, имам волята да го сторя.
Виктори пуснаха едно ментолче преди месец два от тях дърпам, щото не оставят гаден вкус в устатта.. а вечер по заведения с алкохолец най-често черешови пурети.
но 'па аз съм на 24, а почнах преди 3 години, за това дарявам с мъжки полов орган всички 14-15-16 годишните комини, дето дърпат по кутия на ден. Пораснете и тогава се тровете. Едно е да почнеш по-късно, а съвсем друго когато органите ти се развиват все още. Аз спортувах много активно като малък и юноша, така че квото трябва съм градил и поне стъпвам на няква 'основа'. Ся си го развалям, но т'ва си е вече лична драма. Но най-тъпото е да почнеш на 14 по градинките и да водиш уседнал начин на живот с бирата и цигарата в ръка.
Последно редактирано от machoka : 08-28-2012 на 08:10
Поне външния му вид е на толкова.
Пък и като му гледам мненията...
Но може да е като мене и да се приобщава към обстановката
Пушите ли и от колко време? да, от около 2 години и половина някъде ;д
Какво мислите за цигарите- пука ли ви за последствията? пука ми по принцип ;д
Имали ли сте досега здравословни проблеми заради тях? не знам ;д
Близките ви приемат ли този "начин на живот" ? първоначално само дето не ме изгориха на клада, ама после свикнаха някак си ;д;д
Опитвали ли сте се да ги откажете? да
Получавало ли се е ? не
Или защо сте се отказали от мисълта да ги спрете ? бях супер изнервена и една приятелка без да казва нищо направо ми подаде цигарата (не бях пушила от около 2 седмици), аз я взех и те така.. ;д
http://ask.fm/iwwkaa
при мен е заради крема от охлюви![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Май само твоята преценка дава фира..
иначе съм младолик, без коремче, с атлетични форми и стегнат задник, КВО ЗНАЧЕНИЕ ИМАТ ГОДИНИТЕ В ТОЯ СЛУЧАЙ?!?!?![]()
Пушите ли и от колко време? Да, от 4-5 месеца
Какво мислите за цигарите- пука ли ви за последствията?Не, не ме интересуват последствията. Каквото ще да става.
Имали ли сте досега здравословни проблеми заради тях?Не.
Близките ви приемат ли този "начин на живот" ?Все още не са разбрали. Който иска да свиква, който не - прав му път.
Опитвали ли сте се да ги откажете? Да.
Получавало ли се е ? Получавало ми се е, да, но после пак ги започвам.
Или защо сте се отказали от мисълта да ги спрете ? Ами точно в момента имам много, много проблеми и може да се каже, че възприемам цигарите като "утеха".
Последно редактирано от DennisCobain : 08-28-2012 на 08:43
майко мила...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last