- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно първия път?
Девствена съм (бях).Вече два пъти правим опити с приятеля ми за първия път.Първият път болеше ужасно много,той се опита да го вкара,но мисля,че не успя и имаше буквално една капка кръв,той каза,че най-вероятно се е разранило вече.Но аз повече не издържах.След втория път той започна с пръсти,вече нямаше тази болка от първия път,после пак се опита с члена,но аз несъзнателно се дърпам и свивам,не знам защо,може би от страх,не толкова от болка,опитахме няколко пъти,така,но отново се отказахме.След втората вечер на опити имаше доста повече кръв след това и болка,докато се пребирах.Какво мислите се е получило?Дали девствената ципа не се е разкъсала поне малко,иначе не си обяснявам от къде е тази кръв?От друга страна той се отказа мислейки,че нищо не сме постигнали отново.Дайте вашето мнение
Продължавайте да опитвате, в крайна сметка ще стане. При мен първият път беше болезнен, но момчето беше много внимателно, стисках зъби и така. Нямаше кръв, но след това като отидох да пишкам потече съвсем малко. Следващите 2 пъти продължи да ме боли, особено в началото, но на третия беше страхотно, на шестия вече и оргазъм получих. Не се притеснявай, ще стане. Ако ще ти помогне, може да пийнеш малко уиски примерно, но момчето да не пие нищо.
Нещата не винаги се получават от първия път, да. Но е нужно и ти да се отпуснеш, и да се отдадеш на момента - иначе така като се свиваш и дърпаш трудно ще се получи. От личен опит го казвам. И аз бях така, докато следващия път се бях подготвила психически, а приятелят ми още повече ме успокои. Нужно е отпускане от твоя страна и търпение, нежност и внимание от негова.
Трябва да си спокойна и да го оставиш той да действа,ако мислиш че ще е добре пий нещо преди това и тогава няма да се дърпаш даже ще ти е хубаво
Дамите са ти дали страхотни съвети. Много вероятно е и момчето да се притеснява, ако не е бил с девствено момиче.
Откъсни съзнанието си от физическото тяло и просто се премести в твой измислен свят.Представи си,че си в свят измислен и правиш нещо,но добре си го визуализирай със затворени или отворени очи,със затворени ще ти е по-лесно.Гарантирам ти няма да те боли много,само мнооооооооого малко ще усетиш.Със сигурност си падала и си си ужулвала колената,е болката няма да е по-голяма от тази.И наистина опитай това,което ти казах.Но мислиш ли,че ще те боли много и страхуваш ли се и внушиш ли си го това,че ще те боли много,ТО ЩЕ ТЕ БОЛИ МНОГО.Затова недей се страхува ииии направи това,което ти казах :d
Точно така, не трябва да те е страх. Това е най-лошото. Болката не може да се сравни с падане, няма нищо общо, поне при мен. Болеше на съответното място остро, но не нетърпимо (моят успя да влезне за 10-15 мин). Но чувството се разнася по цялото тяло, аз навсякъде имах иглички, беше много странно. Правихме секс 1 час без прекъсване, накрая вече си беше нормално. После 2 и 3 път болеше само в началото. И важна е психическата нагласа, аз не бях влюбена в съответното момче, даже не ходехме (той си мислеше обратното
). Бях излизала с него преди 2 месеца и реших, че той е най-безопасният за тази работа. Искам да ти кажа, че за да се чувстваш добре и да не те боли, не трябва да имаш никакво съмнение, че ти е време и трябва ТИ да го искаш. Иначе няма смисъл, ще останеш само с неприятни спомени.
Мила, щом е текло кръв вече не си девствена.Просто вкарването на пениса може да е трудно и на 200ния път ако не си мокра(хаха).Погрижи се (или той) нещатата да "вървят гладко" с една любовна игра или пробвайте с лубрикант. хехех
Не съм съвсем съгласна,че щом е текло кръв,значи вече е готова работата.Ако хименът и е по-дебел и по-нееластичен,какъвто най-вероятно е,може частично да е разкъсан.Съветът ми е при другия опит да заложите на по-дълга любовна игра,може и няколко глътки алкохол,за да се отпуснеш достатъчно,и момчето да действа малко по-рязко,за да довърши започнатото.А след това ще изпитваш лек дискомфорт до седмица максимум,но като привикнеш със секса,ще можеш да му се наслаждаваш както трябва.![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!