- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
Здравейте,аз съм момиче на 18 години и от скоро се занимавам с едно момче, което е турчин.Притеснява ме това, че е обрязан.Има ли някакво странно усещане по време на секс или нещо по различно?Турците добри любовници ли са? Благодаря Ви предварително![]()
Абе ти тъпа ли си? Турците добри любовници ли са? Това е до човек бе. И кво като е обрязан? Пробвай и ще разбереш, а аз ако бях момиче никога не бих го направил с турчин !
Малоумна ли си ?Аз не съм турчин, ама съм обрязан, щото като малък не съм си заголвал главичката
Тей де... При обрязаните е много по хигиенично и свършват по-бавно, щото не е толкова чувствителен. Така че, радвай, положително е, ама ако е кретен няма да ти помогне много ..
..... а да.... и миришат на всичкото отгоре !
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Хайде престанете с тая дискриминация. Да, случвали са се всякакви неща, ама да не би днешните турци да са виновни за това? Вината си е на прадедите ни, на днешните. О.о.
Пробвай пък ти.
Като не си падаш по турци, за какво изобщо се занимаваш.
Аз пък познавам изключенията. Имам приятели в Бурса с двойно гражданство - българско и турско.
ох като почнете с тия глупости.нищо различно няма,свързано с това,че е обрязан.
Убеждавам се, че масово се бърка чистокръвния турчин с мюсулманските наши цигани, които се пишат турци.
Ето така изглежда турчин. Светла кожа и светли очи. Черните за някакви примес, защото и те са събрали много етноси.
![]()
...ти ми падна в очите, турчин със сини очи, ха,ха, ха. Май в часа по история /си бил болнични/ където се казва, че в европейската част /до Босфора/ турците са с по- бяла кожа от събратята си отвъд Босфора поради това, че са се смесили с Европейската раса. И наистина ОРИГИНАЛ турчин мирише - понеже ядът само овче месо. А на въпроса: ще спиш ли с туркиня? Защо не? Първата жена в живота ми беше туркиня /съседка/ после имах и други и с чиста съвест бих казал, че са по-чисти от някои българки!
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Даже смятам, че обрязано е по-добре... те казаха, че хигиената е по=добра а и по-дълго издържа при секс. ;d А, това дали е добър си зависи от него самия, а не от етноса му.
nigga stole my bike
Абе айде спрете да живеете в миналото... и България е била на 3 морета и други страни са били под наше робство. Време е да го преживеете. Приятелката ми е туркиня (християнка е обаче) и не миришеДаже е момичето със най-добри хигиенни навици което познавам. Не е до расата, а до човека.