- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с турчин?
Мен са ме осолявали като малък и за това не миришам за разлика от турците, които не ги oсоляват и главата не ми е плоска, като дърво отзаде, защото са ме обръщали като малък за разлика от турците
И щом не си расист ти пожелавам детето ти да се ожени/омъжи за циганин/циганка
GTFO
Последно редактирано от Oy7ofCon7roL : 08-30-2012 на 17:00
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Имаш железни доводи.
Комплексиран смешник си. Да обобщаваш хората от една националност като миризливи, не те прави нищо друго, освен жалък, ограничен тип. Не е до националността, а до човека. Ето примерно ти си българин и си тъп селянин, ама това не означава, че всички българи са тъпи селяни?
Щото мразя тъпите миризливи чалми за това съм комплексиран лол лол лол желязна логика
И наистина турците си меришат за това изобщо няма смислъл да спорим тва е факт, както и че си прост
Аз може да съм тъп селянин ама не си лягам с миризливи туркини, защото са се сършили българките![]()
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ти малоумен ли си бе? Аз ти казвам,че приятелката ми не мирише, а познавам и други турци, които също не миришат, а ти казваш, че било факт?! "Аз може да съм тъп селянин" - за сега това е единственото вярно нещо което каза, малоумник. И що трябва да са свършили българките, за да имам приятелка туркиня? Много по-умна и по-красива е от всички момичета които познавам и националността няма нищо общо с това. Ти си кръгъл идиот.
Представям си тогава с какви хора общуваш, щом някоя засукана кадъна е по-умна и по-красива от цялото ти обкръжениеТи да не би да живееш в някое ромско гето, че да ти се струва толкоз убава и умничка или просто си ретард хахаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
Живея във Варна, в цветния, и засукана кадъна ще викаш на майка си.
Как да и викам така при положение, че е българка
Не ме интерсува къде живееш, но явно хората, с които общуваш са някви утайки щом твърдиш, че няква турска пача е по-ума и по-красива от всички, които познаваш, това само по себе си говори колко си ограничен откъм комуникация с нормални български човечета..
Ходи и души миризливия гъз пък зне ли се, може и някой ден някоя българка да те вземе
Законът е закон,
но той врата в полето е
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
wut
Аз дори не споря, просто гледам, че младежа се обижда и гневи и за това продължавам да пиша
Иначе да, има и хубави дахлийки , но повечето са с някви криви глави и МИРИШАТ не защото не се къпят, аз изобщо не говоря за хигиена тука. И най ми е смешно, че всички казват, че турците МИРИШАТ, а само тия дето си общуват с тях по-обстойно твърдят обратното, ами да ако цял ден си в кравешки лайна предлполагам, че и на теб кравите няма да ти МИРИШАТ
Законът е закон,
но той врата в полето е
А Каванч Татлату от турските сериали дали е добър любовник?Питам?![]()
Абе кълвач тия приказки с кой си ходил и кой не ги разправяй на децата пред блока, с кой си ходил бе недоносче малко, с колко путки си излизал, че си седнал тука да ми говориш бил ходил и с българи, на 16/17 години си бе пикльо нещастен.. Ти освен за сладолет с някоя мацка(освен мангалката) ходил ли си бе паляк убит хахаха
Законът е закон,
но той врата в полето е
не се карайте бе
бийте се ;d
иначе абсолютно при никакъв, никакъв,
ама НИКАКЪВ повод нЕма да си легна с такова НЕЩО.
Хаха турците миришели...Познавам доста турци, имаше един, който наистина миришеше понякога
А познавам и двама български момци, които също си миришат и то повече?!
Циганите пък те почти всички миришат май, не знам, с такива впечатления съм останала...
Но в България много цигани твърдят, че са турци и много хора имат грешни представи за турците, и ги сливат в една общност, което въобще не е така.
Абе ей нещастник смешен... за сладолеТТТТТ най-вече съм ходил.Ти като си по-голям от мен, поне да беше научил елементарния български, нали уж голям българин се водиш? И недей да я наричаш мангалка, мършо пробита. Супер голям жалкар си. Няма да споря повече с теб, щото си прекалено тъп, за да се води нормален спор.
omg
никинценце, успокой се
като се обиждате и си търсите грешки
нищо нЕма да стане
турците са си гадна нацийка, още повече че в българия са се умешили и с *ромите* хаха
=> турците са си гадни и да, имат хубави момиченца, но все пак са гадни
ко толкова не му разбирате? ;3
Законът е закон,
но той врата в полето е
![]()
Само,че тук става дума за teenproblem![]()
![]()
е е е
и ти за един османски поклонник
му изсипа една каруца тор на главата
цървул, жалкар, бла бла бла
пълни филми.
На теб готино ли ш ти е ако дъщеря ти се хване с турчин?