.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Случват ми се много необичайни неща.

Понякога ми става много лошо и като се уплаша явно и си влошавам положението напраих си сякакви иследваня няма ми нищо.Другото което е аз си го наричам мръсно-подсъзнание :Д почвам да си внушавам някакви работи и си мисля ,че полудявам много страшно и се плаша много.Дано ми помогнете защото съм много уплашен. Извинявам се за правописа но ,бързам и пиша без да се съобразявам ...

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ако не се лъжа и аз имах подобен проблем преди време, но отмина.

Просто гледаш само напред, не си внушаваш нищо, гледаш повече хубави филми, слушаш повече музика и така… А и да не забравя — не гледаш новини. Като започнат там с техните катастрофи и инциденти и става мазало…

Благодаря ти много ))

Град
    Някъде там
    Все пак да те попитам: При какви доктори си ходил и какво по-точно са ти казали? А изписаха ли ти някакви хапченца?

Значи ходих при личната тя ме прегледа и за всеки случай ми пусна иследвания на кръвната захар и оттайката и ми беше всичко нормално другот което е преди 6 ,7 месеца ходих на Невролог и от там ме пратиха на софия и ми прегледаха мозъка с някакви кабели ми закачаха много често го правят на деца на мойта година и всичко беше наред той каза да отида още един път на консултация и мисля да отида все пак поне за спокойствие ... и мисля ,че трябва да си поговоря с психолог или не знам

Град
    Някъде там
    Хм, твоят проблем може да е малко по-различен от моя, който имах, но нищо не е сигурно.

Какви кабели по-точно са ти закачали и къде?

По главата с някава шапчица ии тои закачи наякви кабели не съм сигурен казваше се Енцифелограма ...

Град
    Някъде там
    Ахъм. Е, такова на мен не са ми правили и явно проблемът ти е малко по-различен, но все пак както казах по-горе, опитвай се да не се товариш много с каквото и да било.

Окейй благодаря ти отново ))

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    ЕЕГ са ти правили- електроенцефалограма.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мда нещо такова )

Голям фен Аватара на besso
    Според мен се касае за паническо разстройство - просто богатото ви въображение ви играе лоши шеги. Случва се на много хора в някакъв период от живота им и отшумява - при някои по-бързо, при някои - отнема повече време. Доста плашещо е, но от това не се умира, нито се полудява и е напълно "лечимо" (това не е болест а внушение) при хората, които са по-страхливи и им е трудно да се справят сами. Ето как да си помогнете, когато ви се случи:
    http://www.icp-bg.com/samopomosht-pr...zstroistvo.php
    Ето и още една статия по въпроса: http://sebepoznanie.com/psihologiq/s...ht/panikataki/
    Просто човек не трябва да се бори срещу страха, а да го приеме и той се стапя. И да сте спокойни, че не сте болни от нищо.
    Дано да съм ви успокоил
    Последно редактирано от besso : 08-28-2012 на 17:00

Град
    Някъде там
    Дам, точно това ми каза и неврологът, който бях посетил преди месеци.

В първия сайт намерих доста неща, които се бяха случвали и на мен. Полезни са сайтовете, които даде!

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от qnkoy_kn Виж мнението
    Понякога ми става много лошо и като се уплаша явно и си влошавам положението напраих си сякакви иследваня няма ми нищо.Другото което е аз си го наричам мръсно-подсъзнание :Д почвам да си внушавам някакви работи и си мисля ,че полудявам много страшно и се плаша много.Дано ми помогнете защото съм много уплашен. Извинявам се за правописа но ,бързам и пиша без да се съобразявам ...
    Всичко е да внушението,до мозъка.Ако си болен от обикновена настинка и се уплашиш и си кажеш олеееее ами ако е нещо по-лошо е много вероятно да се разболееш от пневмония.Тибетски монах ляга с мокър чаршав в снега.А на сутринта чаршавфът е сух,а снега около монаха се е стопил.Това е така,защото той сиа е внушил,че е на страшно горещо място в нйа-горещата точка на Земята.Силъта на мисълта и внушението е много голяма.Не си прави шегички така да си внушаваш разни работи.Разбира се,когато си болен може да си внушиш,че не си и това да ти помогне.Или пък в някоя по-важна ситуация.Успокой се и се занимавай с нещо интересно за теб.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    На психическа основа е, ми се струва.

Посети най - добре един психолог.

Бесо благодаря ти найстина ще ми подейства като успокоенйе това което си написал )) .... Incadeptus така е ...
    Amore-Mio Задължително ще ходя ))

когнитивно-поведенчески терапевт или психолог

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Ако не се лъжа и аз имах подобен проблем преди време, но отмина.

Просто гледаш само напред, не си внушаваш нищо, гледаш повече хубави филми, слушаш повече музика и така… А и да не забравя — не гледаш новини. Като започнат там с техните катастрофи и инциденти и става мазало…
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си