- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Започва ли ви се
15 септември е близо,започва ли ви се училище,кой клас ще сте през тази учебна година?![]()
Ами да почва ми се,че ми втръсна от тази ваканция.Пък и ще съм осми клас и нали знаете ново училище,нови учители,нови приятели...![]()
Да, аз започвам на 10 септ-заек съм тая година в унито
Тази учебна година започва на 17 септ, щото 15 е събота
Липсва ми даскалото като цяло, така, че се радвайте докато сте на даскало
Не.Тази година ще съм 8 клас.
Вълнувам се ..дам,но не искам да започвам защото знам,че още на втората седмица ще ми втръсне и ще си кажа
"ех,защо пак не е лято".Иначе и ваканцията ми омръзна като цяло!
Само заради приятелите. Иначе не си се затичала да уча и да имам домашни ..
Тази година ще съм 12 клас.Почва ми се, но не ми се свършва........Ударила ме е една носталгия........
Не , не ми се започва. Изобщо не ми се виждат завистливите и лицемерни лица. Изобщо не ми се занимава с проблеми и подобни. Не ми се пишат домашни, не ми се учи. Като цяло е това. Ваканцията изобщо не ми е омръзнала, даже искам още и още, ама няма. 10 клас ще съм тази учебна година.
Не, не ми се започва. Радвам се на ваканцията, докато още мога. Иначе, да - учебната година ще започне на 17 септември. 8 клас ще съм![]()
Много скоро като завършите,ще искате да се върнете в класните стаи при приятелите с които сте изкара ли едни много яки 4 години,да се видите и с класната си,поне при мен е така в момента,тъй като аз тази година завърших и ми предстои да следвам.
И аз не знам точно дали ми се ходи или не . Ваканцията си я изкарах еднообразно но много яко смисал правим всеки ден почти едно и също но винаги е забавно така че много не искам да свърши . Но от друга страна сега съм 8ми клас в ново даскало нови съученици и изкам да ги видя да се запозная с нови хора и така . Но ваканцията въобще не ми е писнала дори ми е супер на кеф и се чудя да правя така да си изкарам ваканцията по пълноценно или да я изкавам така че да минава по бързо и да почвам даскало .![]()
Първа година уни, почвам на 24ти септември и вече нямам търпение.![]()
Почва ми се, защото честно казано ми се учи. Знам, че ще ми омръзне още след първите две-три седмици, но в момента ми се започва.
Не ми се започва, защото това означава, че приятелят ми си заминава и отново ще се виждаме за по 1-2 дни в седмицата.
Фифти-фифти съм аз.
И спря да се върти за миг земята..
И аз съм 50/50, но пък ми се започва, защото ми изчезна всякакво вдъхновение от нищоправенето, а тази година трябва да си събера портфолио. Трябва ми храна за мозъка (освен книгите). Пък и се зареждам с енергия от хората около мен.
post scriptum: наистина ли започваме на 17?
post post scriptum: 11. клас ще съм т.г.
Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 08-29-2012 на 07:12
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Това ще е последната ми година в училище. Нито ми се започва, нито ми се свършва. Но така или иначе няма да усетим как се изнизват месеците![]()
always late but worth the wait!
Да, на 17-ти почваме.
И не, не ми се почва училище. Писна ми от лятото - това наистина е така, но не ми се започва и с уроците. Единственото, което ми липсва, е някаква ангажираност, която липсва през лятото. Искам да се занимавам с нещо и да съм заета, но да не ми източва всичките сили и радост, както прави училището. :Д Пък и тая година ще е малко по-особена, поне при мен.
11 клас ще съм.
Това лято ми е по - ползотворно от предишните т.е. правя нещо различно от лежане и стоене пред компютърано пак ми се ходи на училище..През ваканцията ми се учи,през учебната година ми се почива..Само че сега ще съм 8-ми клас и много ме е страх от първия учебен ден.Не стига,че ще съм в ново даскало,ами и ще съм в нов град и просто няма да познавам никой
![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Почва ми се. Една от причините, че ще бъда 8-ми клас в ново училище, ще се запозная с нови хора и така. Винаги училището ми е харесвало повече от ваканцията, защото всеки ден се виждам с приятелите си, забавлявам се, дори домашните понякога ми харесват, защото вместо да седя и да куфея пред лаптопа имам занимание. Ваканцията ми омръзна вече, всеки ден излизам с приятелки и нищо интересно не става.
Вярвай в мечтите си !
оффф Не не ми се почва ;( заради тъпата даскалка по БГтая е луда даде ни да направим няколко преразказа ние ваканция ли сме или...
надявам се по БГ да ни е друг даскал щото тая говори като пуйка ;(
Не, не, не и не! ;(