.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Супер фен Аватара на 4o4ina

Започва ли ви се

15 септември е близо,започва ли ви се училище,кой клас ще сте през тази учебна година?

Ами да почва ми се,че ми втръсна от тази ваканция.Пък и ще съм осми клас и нали знаете ново училище,нови учители,нови приятели...

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Да, аз започвам на 10 септ-заек съм тая година в унито

Тази учебна година започва на 17 септ, щото 15 е събота

Липсва ми даскалото като цяло, така, че се радвайте докато сте на даскало

Супер фен Аватара на weheartiit
    Не.Тази година ще съм 8 клас.
    Вълнувам се ..дам,но не искам да започвам защото знам,че още на втората седмица ще ми втръсне и ще си кажа
    "ех,защо пак не е лято".Иначе и ваканцията ми омръзна като цяло!

Само заради приятелите. Иначе не си се затичала да уча и да имам домашни ..

Тази година ще съм 12 клас.Почва ми се, но не ми се свършва........Ударила ме е една носталгия........

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Не , не ми се започва. Изобщо не ми се виждат завистливите и лицемерни лица. Изобщо не ми се занимава с проблеми и подобни. Не ми се пишат домашни, не ми се учи. Като цяло е това. Ваканцията изобщо не ми е омръзнала, даже искам още и още, ама няма. 10 клас ще съм тази учебна година.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    Не.Тази година ще съм 8 клас.
    Вълнувам се ..дам,но не искам да започвам защото знам,че още на втората седмица ще ми втръсне и ще си кажа
    "ех,защо пак не е лято".Иначе и ваканцията ми омръзна като цяло!
    Чувствам се абсолютно като теб )

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не , не ми се започва. Изобщо не ми се виждат завистливите и лицемерни лица. Изобщо не ми се занимава с проблеми и подобни. Не ми се пишат домашни, не ми се учи. Като цяло е това. Ваканцията изобщо не ми е омръзнала, даже искам още и още, ама няма. 10 клас ще съм тази учебна година.
    Мислих те за по-голяма. Иначе ще бъда 11, но не знам точно къде и за това чакам да видя какво ще стане.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Не, не ми се започва. Радвам се на ваканцията, докато още мога. Иначе, да - учебната година ще започне на 17 септември. 8 клас ще съм

Много скоро като завършите,ще искате да се върнете в класните стаи при приятелите с които сте изкара ли едни много яки 4 години,да се видите и с класната си,поне при мен е така в момента,тъй като аз тази година завърших и ми предстои да следвам.

Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Ами да почва ми се,че ми втръсна от тази ваканция.Пък и ще съм осми клас и нали знаете ново училище,нови учители,нови приятели...
    И при мен е така.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    подобно

И аз не знам точно дали ми се ходи или не . Ваканцията си я изкарах еднообразно но много яко смисал правим всеки ден почти едно и също но винаги е забавно така че много не искам да свърши . Но от друга страна сега съм 8ми клас в ново даскало нови съученици и изкам да ги видя да се запозная с нови хора и така . Но ваканцията въобще не ми е писнала дори ми е супер на кеф и се чудя да правя така да си изкарам ваканцията по пълноценно или да я изкавам така че да минава по бързо и да почвам даскало .

Супер фен Аватара на shmatarok
    Първа година уни, почвам на 24ти септември и вече нямам търпение.

Мега фен Аватара на xoxi
    Почва ми се, защото честно казано ми се учи. Знам, че ще ми омръзне още след първите две-три седмици, но в момента ми се започва.
    Не ми се започва, защото това означава, че приятелят ми си заминава и отново ще се виждаме за по 1-2 дни в седмицата.
    Фифти-фифти съм аз.
    И спря да се върти за миг земята..

И аз съм 50/50, но пък ми се започва, защото ми изчезна всякакво вдъхновение от нищоправенето, а тази година трябва да си събера портфолио. Трябва ми храна за мозъка (освен книгите). Пък и се зареждам с енергия от хората около мен.

post scriptum: наистина ли започваме на 17?
    post post scriptum: 11. клас ще съм т.г.
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 08-29-2012 на 07:12
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Първа година уни, почвам на 24ти септември и вече нямам търпение.
    Каде ще учиш ?

Супер фен Аватара на scrooper
    Това ще е последната ми година в училище. Нито ми се започва, нито ми се свършва. Но така или иначе няма да усетим как се изнизват месеците
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на Colouring
    Да, на 17-ти почваме.
    И не, не ми се почва училище. Писна ми от лятото - това наистина е така, но не ми се започва и с уроците. Единственото, което ми липсва, е някаква ангажираност, която липсва през лятото. Искам да се занимавам с нещо и да съм заета, но да не ми източва всичките сили и радост, както прави училището. :Д Пък и тая година ще е малко по-особена, поне при мен.
    11 клас ще съм.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Това лято ми е по - ползотворно от предишните т.е. правя нещо различно от лежане и стоене пред компютъра но пак ми се ходи на училище..През ваканцията ми се учи,през учебната година ми се почива..Само че сега ще съм 8-ми клас и много ме е страх от първия учебен ден.Не стига,че ще съм в ново даскало,ами и ще съм в нов град и просто няма да познавам никой
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен Аватара на shaunaa
    Почва ми се. Една от причините, че ще бъда 8-ми клас в ново училище, ще се запозная с нови хора и така. Винаги училището ми е харесвало повече от ваканцията, защото всеки ден се виждам с приятелите си, забавлявам се, дори домашните понякога ми харесват, защото вместо да седя и да куфея пред лаптопа имам занимание. Ваканцията ми омръзна вече, всеки ден излизам с приятелки и нищо интересно не става.
    Вярвай в мечтите си !

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от slicky Виж мнението
    Мислих те за по-голяма. Иначе ще бъда 11, но не знам точно къде и за това чакам да видя какво ще стане.
    Хе - хе.

Иначе, не ми се започва и поради това, че за всяко нещо ще почнат да искат пари. Дай пари за това, дай за онова. Доста пари ще се сипят за подготовка за училище, дрехи, учебници, тетрадки.

оффф Не не ми се почва ;( заради тъпата даскалка по БГ тая е луда даде ни да направим няколко преразказа ние ваканция ли сме или... надявам се по БГ да ни е друг даскал щото тая говори като пуйка ;(

Не, не, не и не! ;(

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си