.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Дали ми се по4ва??Се едно искам ли да се самоубия..:Д

Повече от фен Аватара на bwef
    Не ми се почва изобщо, ще бъда 8-ми клас, не искам да се запознавам с никакви нови хора, имам си страхотни хора до мен, с които за съжаление ще се поотдалечим именно заради училището, всичко от което имам нужда ще бъде далеч от мен през учебната година, за това не искам да започвам.

Тази година почваме на 17-ти,щото 15-ти е събота,уикендът ще е изцяло свободен,а не единият ми ден да мине в пътуване до другия край на града,заповедите и тъпите речи на даскалите колко им е липсвало за нас и там подобни...

Започва ми се.Ваканцията ми си мина чудесно,хареса ми,но някак се зарадвах като стана 1-ви септември,щото последната седмица на август сериозно си смених психиката и ми втръсна от ваканцията.Започва ми се,но не заради ученето и заради домашните.Започва ми се,защото ще се видя отново с приятелките си,а и през лятото повечето отидоха при свои роднини и изгубихме връзка.Започва ми се,защото няма да ми се наложи да се чудя какво да правя цяла сутрин,а вместо това ще съм в даскало,ще се мотая с приятелките си,ще си клюкарим,ще се смеем и няма да изпадам в лошо настроение,защото ми е скучно и не мога да изляза щото навън е 30 градуса.Започва ми се и заради това,че ще се връщам с приятелките си от даскало и ще излизаме по-често,ще гледаме какво има по магазините,ще пием кафе и така...Тези неща правят училището по-малко скучно.
    Някои хора никога не се променят!
    Te amo mi vida.

Dulce Maria ♥

Не, тъй като ще има изпити и, в крайна сметка, ще трябва да се учи здраво. ;д Но от друга страна ми се започва, защото всеки ден ще съм с приятели и ще си прекарваме приятно времето.

Еми от една страна ми се почва, от друга не... ще съм 8 клас в ново даскало с нови хора, само едно момче от стария ми клас ще бъде с мене, няколко хора който ги познавам лично, и няколко само по фейсбук...

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    и да и не . Но -поскоро не пак домашни пак уроци пак тестове пак класни...
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Не , не ми се започва. Изобщо не ми се виждат завистливите и лицемерни лица. Изобщо не ми се занимава с проблеми и подобни. Не ми се пишат домашни, не ми се учи. Като цяло е това. Ваканцията изобщо не ми е омръзнала, даже искам още и още, ама няма. 10 клас ще съм тази учебна година.
    Same here...

Ще съм 8ми клас и ми се почва. От стария клас повечето бяха големи за*ници и исках да съм с друг клас от много време. Надявам се, че новият клас ще е по - добър. (: А и ваканцията ми беше страшно скучна. Малко ми е мъчно, че вече няма да се виждам с най-добрата ми приятелка, но какво да се прави .. :/

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..
    Не.. Макар че имам нужда да съм заета.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Ще бъда 11 клас. Не искам да започва даскало. Искам вечно да почивам.

"Тази година ще съм 12 клас.Почва ми се, но не ми се свършва........Ударила ме е една носталгия........"

нещо такова. супермного ми се ходи на даскало, като се има предвид, че има толкова много хора, които не съм виждал и няма да виждам толкова често за в бъдеще. 12 клас ще съм, бтв. то ще падне едно учене .. но ми се ходи, определено

ами да ще съм 6 - ти клас и вече ми писна от ваканцията знам че като почне даскало ще ми писне ама сега вече се изчерпах

Голям фен Аватара на pepa97
    Започва ми се у-ще.Тази година ще съм 8 клас-в ново училище,с нови хора и нови учители.Започва ми се не заради ученето ,ами заради хората.Искам да се запозная с нови хора ,нови характери и така.Иначе по цял ден лятото съм пред блока,понеже е горещо и нищо особенно.Само събота и неделя е разнообразието

Еми..от една страна да,а от друга не ..

Голям фен Аватара на pepa97
    Цитирай Първоначално написано от xYuuka Виж мнението
    Ще съм 8ми клас и ми се почва. От стария клас повечето бяха големи за*ници и исках да съм с друг клас от много време. Надявам се, че новият клас ще е по - добър. (: А и ваканцията ми беше страшно скучна. Малко ми е мъчно, че вече няма да се виждам с най-добрата ми приятелка, но какво да се прави .. :/
    +

Цитирай Първоначално написано от pet1tety Виж мнението
    Тази година ще съм 12 клас.Почва ми се, но не ми се свършва........Ударила ме е една носталгия........

и при мен същото ..

МНОГО МНОГО МНОГО хД

Ще съм осми клас и не ми се почва, но няма как.

Сега ще съм седми клас. Почва ми се, но също и не ми се почва. Като знам сега колко учене ме чака. Леле :X
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Не много. Липсват ми някои от приятелите от другите градове, а и изцепките, но цялото напрежение и тестове през седмица- не. Освен това имаме две празни места в класа и се моля да не дойде някое кифле или кроасан. 11 клас ще съм.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мм и аз искам вече да започваме. :Д 10- ти клас ще съм. Липсва ми обстановката, разнообразните взаимоотношения с хората, дейностите понякога. Лятото просто нямам никакви задължения и към края изкуквам от нищоправене.....

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Може да се каже, че ми се започва. Искам да си видя приятелите, класа, кой как се е променил през лятото, но не ми се учи.

11 клас ще съм

нееееееее.........

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Не,изобщо.Не искам да свършва лятото и лудите нощи с приятели.Не искам да ставам рано! Ще бъда 11 клас.

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Охх изобщо не ми се почва. Само като си помисля за всичките специални предмети и тъпите учители дето си изкарват всичко на мен ми става лошо 9 клас ще съм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си