.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

лошо момче

Здравейте. Казвам се Антон. В училище съм добър ученик,умен,леко невнимателен,много затворен,рядко общуващ с другите,без много добре изгладен характер. С една дума асоциален съм.Ама пък за външноста си не мога да се оплача. Но пък доста време прекарвам пред компютъра. Преди няколко месеца имах едно виртуално гадже, писах и по много странен начин - говорихме си на секси,разбирахме се само как ще се срещаме и ще правим какво ли не. Виждам какъв мога да съм,но проблема ми е,че не мога да се освободя и да бъда такъв и сред малкото си приятели. Много съм срамежлив,ама много. Има ли някакво решение проблема ми? моля ви давайте съвети,защото вече не знам.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Освен да вземеш и да се приобщиш към реалния живот - друго решение не виждам.

Всички някога сме били срамежливи, страхливи, невнимателни и какви ли още не, обаче е нужно желание и воля, за да преминеш от тоя етап от живота. Всичко си е в границите на нормалното. Бъди , лека-полека по-общителен. Излизай с тоя тесен кръг от приятели, разнообрази си живота. Стига с тоя компютър, интернет и някакви игри, които все повече те затварят в себе си. Събори тия стени, които си изградил около себе си и това е.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Освен да вземеш и да се приобщиш към реалния живот - друго решение не виждам.

Всички някога сме били срамежливи, страхливи, невнимателни и какви ли още не, обаче е нужно желание и воля, за да преминеш от тоя етап от живота. Всичко си е в границите на нормалното. Бъди , лека-полека по-общителен. Излизай с тоя тесен кръг от приятели, разнообрази си живота. Стига с тоя компютър, интернет и някакви игри, които все повече те затварят в себе си. Събори тия стени, които си изградил около себе си и това е.
    + Съгласна съм.

Аз преди прекарвах много време пред компа стоях по 24 часа и спах по малко за да седна и да забозвам пред компа но видях другите като сестра ми и разбах че аз съм мега задръстен . Не правих никакво движение най ми беше да отида до магазина да си взема някви чипсове и пак да седна . Но някак си се зарибих по спорта и почнах по често да излизам и се здобих с компания и вече не ме е толкова много срам така че трябва да се махнеш от компа намери си повече приятели дори и да не сте по спорта правете нещо заедно пак ще си сядаш на компа . Ще забележиш че ще ти намръзне да играеш на компа всеки път ще почнеш да мислиш за следващия ден как ще се съберете . За всички това което ти се случва че си срамежлив залисан и нямаш много fr-та за всичко това е виновен компа и че не излизаш много на вън

Голям фен Аватара на JuStElly
    Все за всичко ви е виновен компа пък на вас!! Вие сте си виновни! Някой кара ли ви да стоите на компа?! Я се стягайте,ставайте,излизайт е и си намерете приятели. Само знаете да търсите вината някъде другата,но не и в себе си... ;х Разглезени деца,друго не мога да кажа.... Как няма да сте срамежливи като не сте говорили с момиче на живо,то зад компа всеки е смел. Вместо да се оплаквате по форумите,направете нещо по въпроса,намерете си компания,излизайте с нея,потърсете си момиче,но не във интернет и ще видите,че срама ви ще отмине.
    П.П.: Говоря във множествено число,защото говоря за децата на по 12 - 13 години като цяло,не за отделните индивиди ;дд

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от antodan Виж мнението
    Здравейте. Казвам се Антон. В училище съм добър ученик,умен,леко невнимателен,много затворен,рядко общуващ с другите,без много добре изгладен характер. С една дума асоциален съм.Ама пък за външноста си не мога да се оплача. Но пък доста време прекарвам пред компютъра. Преди няколко месеца имах едно виртуално гадже, писах и по много странен начин - говорихме си на секси,разбирахме се само как ще се срещаме и ще правим какво ли не. Виждам какъв мога да съм,но проблема ми е,че не мога да се освободя и да бъда такъв и сред малкото си приятели. Много съм срамежлив,ама много. Има ли някакво решение проблема ми? моля ви давайте съвети,защото вече не знам.

Ти все едно описа мен :Д ся щи пиша ЛС

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от JuStElly Виж мнението
    Все за всичко ви е виновен компа пък на вас!! Вие сте си виновни! Някой кара ли ви да стоите на компа?! Я се стягайте,ставайте,излизайт е и си намерете приятели. Само знаете да търсите вината някъде другата,но не и в себе си... ;х Разглезени деца,друго не мога да кажа.... Как няма да сте срамежливи като не сте говорили с момиче на живо,то зад компа всеки е смел. Вместо да се оплаквате по форумите,направете нещо по въпроса,намерете си компания,излизайте с нея,потърсете си момиче,но не във интернет и ще видите,че срама ви ще отмине.
    П.П.: Говоря във множествено число,защото говоря за децата на по 12 - 13 години като цяло,не за отделните индивиди ;дд
    Да компа ни кара да стоим.Самото му съществуване.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    Да компа ни кара да стоим.Самото му съществуване.
    Кара ви това, че избирате по-лесното. Срамежливи сте и решавате, че сте си асоциални и не може да се направи нищо по въпроса и се затваряте още повече в себе си. Компютъра е част от проблема, но не е той виновен.

Повече от фен Аватара на zlatko98
    Не разбрах, защо заглавието е лошо момче.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...ище-Как

Просто следвай съветите в тази тема
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си