.
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Threaded View

Влюбена съм в двама.

Здравейте, хора. Аз съм от Бургас, но миналата година работих във Варна за лятото. Там срещнах едно момче, в което се влюбих и всичко беше супер. Дойде време да се върна в моя град. С него сме вече година, но се виждаме сравнително рядко 1-2 пъти седмично, започнахме да се караме, заради това, че нямаме възможност да се виждаме по-често. Още го обичам, но имам един приятел - момче, с когото сме приятел от дълги години. От преди може би 3 години се влюби в мен, призна ми го, но тогава имах друг приятел, разбрахме се да не се виждаме известно време, докато мине болката. След това започнахме пак да излизаме, скъса с онова момче, след известно време и веднъж аз повдигнах темата и започнах да му намеквам, че искам да сме заедно, но той може би беше уплашен и не направи нищо същата вечер. След това искаше да се видим и да поговорим, имал нещо да ми казва, но се получи така, че след седмица отидох във Варна да работя и не можахме да се видим. Станаха нещата с онова момче и така изведнъж, без никакъв разговор спряхме да общуваме с приятеля ми- не го търсех и той не ме търсеше, в продължение на няколко месеца, когато вече не издържах и му звъннах да се видим, че имам нужда от него. Той откликна и от началото на тази година пак сме приятели. Въпреки че се прикрива доста добре, все още ме обича, дори се изпусна наскоро и проведохме разговор, но каза, че това няма значение и, че ме подкрепя за връзката ми с онова момче, защото въпреки че е трудно, ако не опитам, може би ще съжалявам след време. Проблемът е, че в последните 2-3 месеца и аз се влюбих в него и то силно. Мисля почти постоянно за него, но от друга страна обичам и половинката си и не искам да се разделям с него. Когато съм с момчето, което ми е приятел, се чувствам страхотно, забравям абсолютно всичко друго. За толкова години все още не можем да изчерпаме темите си на разговор, винаги ме е подкрепял и помагал за всичко и никога не ме е подвеждал и все повече започвам да го искам - толкова силно, че не мога да се удържам. Не знам какво да правя?
    Последно редактирано от thewayudoit : 08-29-2012 на 16:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си