Хора помагайте,аз съм момиче на 12години,само че честно казано съм доста развита и изглеждам по голяма,а и са ми казвали че съм била доста красива ( : точно за това има много момчета които искат да са с мен,въпроса е че харесвам едно ! (: Запознахме се в аск.фм .. излезнахме,но заедно с един негов приятел и мои приятелки.Той е на 15год. и ако мога така да кажа - в гащите му сега е война,мисли само за секс и той даже ми го е казвал (: Проблемите са няколко,които искам да ги споделя,за да ми помогне който може (: 1 - Държи се с мен сякаш съм единствена,но после разбирам от др мацки,че те са го питали нещо за мен и той е отговарял: ми да харесвам я г/д ?! .. А на мене г/д не ми е достатъ4но,какво да правя,че да му взема сърцето ;д ...да е мой ? .. (: 2 - Той си има гадже от Канада ( честно казано на мен не ми харесва,и доста хора казват 4е аз съм по добрия избор,но незнам ) .. та беше ми казал 4е тя ще си ходи да живее там малко преди да по4нем даскало и ми каза да по4акам.. но аз от мойто любопитство го разпитах там разни работи и той ми каза всъщност 4е не я обичал,но трябва да бъде с нея докъто не си тръгне от България .. питах го защо,той ми каза причината,но незнам да вярвам ли ? И 3то - като излизам той прави супер яките неща .. вдигаме,носи ме на конче ;д, целува ме много страстно,по врата,пипа ми корем4ето,прави ми комплименти (: и се държи много хубаво,обаче искам и аз да направя нещо по въпроса,нещо специално и за него (: все пак връзката не е само момчето (: .. единственото което съм правила е да го гушна в гръб,да го целуна и да му подаря едно цветенце ;д ( бях откъснала и му го дадох,а той си го сложи зад ухото ;д ) ..струва ми се 4е трябва да направя нещо по въпроса,но незнам какво?