.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707

Противозачатъчни

Изписаха ми Линдинет .. обаче за първи път ще пия хапчета и не съм особено наясно как точно се пият... тя ми обяснява гинеколожката, но не я разбрах напълно ... Каза ми да почна да ги пия след като ми дойде, което е другия месец, горе долу кога ще им почне действието ?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Още щом изпиеш първото хапче, започва действието.

По здравословни причини ли ти ги изписаха или само като контрацептив ги пиеш?
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами нередовен цикъл... и имам малки кисти в левия яйчник и я питах за противозачатъчни и тя ми акза, че можели да помогнат да не се образуват повече такива кисти ... и така

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Още при първото хапче.

Можеш да прочетеш и листовката, за да придобиеш по - ясна представа като цяло, също и за страничните ефекти - има ли такива, какви са и така нататък.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Първото хапче се пие на първия ден,като ти дойде.Хубаво е да си настройваш аларма и да ги пиш всеки ден по едно и също време,а действието им започва още с първото хапче.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Още веднага. Малко имат гадни странични ефекти, но щом е по здравословни причини вече е друго. Наистина е хубаво да се пият всеки ден в един и същи час, така се запазва ефекта.

Пожелавам ти да се оправиш и да нямаш вече такива проблеми.

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Още веднага. Малко имат гадни странични ефекти, но щом е по здравословни причини вече е друго. Наистина е хубаво да се пият всеки ден в един и същи час, така се запазва ефекта.

Пожелавам ти да се оправиш и да нямаш вече такива проблеми.
    Какво ще рече гадни странични ефекти о.О

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Напълняване, хормонален дисбаланс, разместване и объркване на цикъла след спирането им и тн. гадориики. Не при всички се появяват, но понякога се случва.
    И за бога чети я тая листовка, не е само за украса ... В нея си го пише всичко от до, ако си я изгубила има я онлайн в фармар.

Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Напълняване, хормонален дисбаланс, разместване и объркване на цикъла след спирането им и тн. гадориики. Не при всички се появяват, но понякога се случва.
    И за бога чети я тая листовка, не е само за украса ... В нея си го пише всичко от до, ако си я изгубила има я онлайн в фармар.
    Написала съм ИЗПИСАХА МИ ... не КУПИХ СИ Нямам листовка, която да чета.. исках първо да чуя мнения за самите хапчета и разни други такива работи, за да не си купя нещо, което ще ми преебе организма, знам ли, не ги разбирам

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Ето ти листовка, която да четеш. http://apteka.framar.bg/11010266/%D0...D0%B1%D0%BB-21

Мерси ^

Супер фен Аватара на cyclops
    Започваш с първата таблетка в първия ден на менструацията ти, изпиваш опаковката, като гледаш всеки ден да приемаш хапчето по сравнително едно и също време.Като свършиш опаковката правиш 7 дневна пауза, като през това време би трябвало да ти дойде менструацията. На осмия ден започваш отначало и така. Ако забелезиш странни симптоми като кървене, гадене и т.н. може таблетките да не са за теб и да се наложи да ги смениш. Лошото е, че в България нямат навика да пускат хормонални изследваия и да назначават ОК според тях. От моя горчив опит ще те посъветвам да се обърнеш пак към гинеколог ако не се чувстваш добре от противозачатъчните.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Какво ще рече гадни странични ефекти о.О
    Ами принципно най-гадният е разбъркването на цикъла, в твоя случай са предписани точно това да оправят.
    Значи най-вече напълняване. Също разни неща свързани с хормоните, то ти го написаха - хормонален дисбаланс.
    Такива подобни неща. Неприятни са, но при положение, че са ти изписани като лечение ще трябва да потърпиш.

Град
    София
    О, разбъркването на цикъла далеч не е най-гадния възможен ефект. Аз ги спрях за къде къде по-гадни. Не съм напълняла, но започнаха да ми образуват целулит (а моята кожа никога не е била склонна към такива неща), направиха ми психиката като все едно съм в постоянно тежко ПМС, ревях за нищо буквално всеки ден. Косата ми започна да се омазнява по-бързо, практически спря да ми идва, позагубих желание за секс (нещо също много нетипично за мен). Откакто ги няма (сиреч към 2 месеца) се чувствам в пъти по-добре. Дано при теб всичко е наред и нямаш такива проблеми.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Ще използвам темата да питам тези, които са пробвали.
    Преди няколко месеца гинеколожката ми предложи да ги пробвам като средство за облекчаване на дисменорея, но се разбрахме да изчакаме. Чудя се дали да й кажа, че съм съгласна при следващия преглед.
    Заслужава ли си при гореспоменатите странични ефекти?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на nymphadora
    Аз пиех Линдинет 20,но ги спрях,защото трябваше да лекувам гъбички и така,или иначе трябваше да ползваме презервативи.При мен сериозни странични ефекти като че ли нямаше,НО бях доста по-емоционална(така да се каже) и като че ли ми се увеличи целулита.

Град
    София
    То в началото няма странични ефекти. Аз ги пих пре-спокойно почти 10месеца преди да забележа ефекти. Някои се появиха съвсем накрая. Особено това с емоциите. Последните 2 месеца преди да ги спра направо не излизах от нас без пакетче кърпички. Разревавах се на уникални неща като картинки във фейсбук и някоя баба на улицата, която ми изглеждаше самотна. о.О Абе... ако не са ти много необходими, не е оферта.

Hayashi, помоли за пълните изследвания, ако ще ти изписват. Родните ни лекари изписват лекарства и без да те прегледат като хората, но ти си искай и мамолог, и хормони, и всичко. Тогава има шанс. Моя приятелка страда от същото нещо като теб и й изписаха Джаз (май те бяха) и засега няма проблеми, доколкото знам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Радослав

Супер фен Аватара на cyclops
    И аз като Сиси имах същите странични ефекти след няколко месеца. Абсолютно същите едно към едно. А след като ги спрях нямах цикъл 4 месеца и после още няколко докато се нормализира. Беше пълен ад. Но не е задължително да се случи на всеки, така че както си прецениш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си