- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ясновидка ???
Миналата година леля ми ме "завлече" при една ясновидка,всичко ни позна жената,ама всичко с подробности и ми каза,че след време ще стана като нея, виждала ми на картата,че имам заложби, не точно като неините(тя гледа на карти), а други и ми каза,че ако сънувам нещо странно да и звънна и да и разкажа. Представяте си как я гледах-като извънземно!
А аз като вас - сънувах някакви неща и те се кога се случват,кога не. Изобщо не го взех на сериозно...
И така до цунамито в Япония тая година. Сънувам аз,че навсякъде е залято с вода и аз съм в една лодка и има един мъж с дръпнати очи в лодката,събудих се в голям ужас. Отидох на училище и като се прибрах гледах новините и направо останах без думи,помислих си,че е съвпадения. Обадих се на жената и тя ми каза, че целия ужас на хората е отключило това в мен,да съм съпричастна с болката и радостта на другите хора.( и не не съм луда) И оттогава, каквото сънувам се сбъдва,имам предвид не, че си купувам апартамент и ставам известна, а големи и важни неща...
От един месец сънувам(7-8 пъти) как фризъорката ми(семейна приятелка) е бременна и днеска ходих да се подстрижа и тя ми вика отивам на лекар,че нещо не ми е добре,повръщам,главата ме боли и тн. и аз я попитах дали не е бременна,а тя стига глупости и отиде на лекар...Преди малко ми се обади,че е бременна. Просто си го знаех,като сънувам нещо лошо няма как да повярвам и не искам да казвам на хората, но за хубавите неща винаги съм сигурна. И земетресението сънувах секунди преди да се разресем,може да се каже,че аз го преживях два пъти и после цяла седмица спах на запалени лампи... Не се приемам като ясновидка,все още,но от март месец насам толкова неща съм сънувала и познава,че става вече странно. Та може и някой от вас да си има способности,просто още да не са толкова силни,де да знам и аз...
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!