- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сладурковци, харесвате ли гланц за устни ?
Значи, много девойки използват това приспособление - говоря за тези, с леко розов или друг отенък, с видим цвят или блясък, не нещо зверски яко и т.н.
Та, от друга страна - бившият ми приятел мразеше гланцове и т.н.
А аз не ползвам, защото устните са ми супер як цвят ^^
Питанката ми е - мъже, вие харесвате ли глацове ? Гадно ли ви е, като целувате момиче с гланц ?
АКо да - защо , момичетата , си слагат гланц, дафък.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен не ми е приятно. Ако съм с балсам е окей, но гланцът се разтича/размазва/разцапва и т.н. С червило също става мазало, защото аз нося само ярки цветове.
От друга страна приятелят ми пък каза, че много му харесвало, защото било вкусно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Настоящият ми приятел ги харесва, аз също. Купувам си едни с вкус и аромат на черешка. ;d
пу до сега всички хич не са ми се кефили на гланца![]()
абе ако е вкусно няма да се оплачат![]()
Въобще не ме бърка това дали едно момиче е с гланц, червило и т.н. Нали я целувам, пък вече с какво е… ако ще и с 5 гланца да е.
На мен даже си ми харесва пък по някой път й ям/лижа гланца защото има някой са вкусни (ягода,череша,манго и др подобни).Няма голямо значение иначе е яко. :P
Ами ако е некъв гаден и горчив на вкус,няма да ви е яко нали ?![]()
Еми...сигурно ама не виждам смисъл да си взима горчив по принцип ги взимат от AVON или други подобни каталози,а там са с приятни вкусове.![]()
Е, те някои са си вкусни. И между другото оправят напукани устни или им подпомагат да не се донапукват от студеният вятър през зимата.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Така или иначе не си падам много по грим, рядко слагам, в предишната ми връзка човекът нямаше нищо против, но сегашният ми приятел казва, че му било горчало и тем подобни...Предпочитам балсамчетата на нивеа пред класическите гланцове с блясък, които и лепкат гадно
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Като цяло мъжете не обичат тези "лепкави и мазни" гланцове. Но за сметка на това, момичетата смятат, че са много яки и се мацат ли мацат. Аз използвам от време на време, обаче винаги си нося салфетки в чантата, защото когато моя започне да ме целува не му е комфортно да се омаже целия.
Първо, балсамите оправят устните, не гланцовете/глосовете.
Второ, никога не съм с напукани устни, а рядко ще ме видиш с гланц.
Не знам моя дали харесва, силно се съмнявам, но аз избягвам да слагам гланц или червило, защото не ми харесва да го целувам с такова гадно лепкаво нещо. Слагам си, когато излизаме вечер.
Важното е коя е зад гланцаако е правилната ще го изтрая
![]()
>>DjBelev<<
Мен ме кефи.![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Понякога даже ми харесва, занимавка е да се облизваш като котка... :Д
Обаче никак не обичам да ме целува примерно по бузата, особено като съм брадясал...
Аааа, с гланц е гадно, пък и не съм забелязала на момчетата да им харесва, напротив.По принцип си ходя с червило, но е доста блед цвят + няма лепкава консистенция, така че е ок всичко.
![]()