- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилвачи
Миналото лято бях срещнала един непознат дъртак на около 50-60 години, който се спря на около 5-6 метра от мене и започна да се пипа по оная работа, а после ми направи знака който показвате когато казвате на някой да мълчи. (ш-ш-т)
След товаа дигна рамене и замина .. Приятелката ми каза, че и друг път го е виждала и и е правил същото. От тогава не го бяхме виждали от дълго време.. До тази година. Миналия месец го видяхме за 2-ри път, но този път той само ни погледна и както ходеше зад една жена започна пак да си пипа оная работа. След тази случка той доста често започна да мминава по нашата улица. ВЧЕРА когато отивах към братовчедка ми го видях отново.. Когато пресякох улицата и тръгнах пред него, го чух да говори по телефона ( не чух целия разговор но..) : " .. Като яя хванах тя почна да пищи и да се дърпа, се пак беше малка, ама като го извадих и я хванах по здраво и и запуших устата и млъкна" ... При тези думи го чувах как върви все по бързо към мене и избягах.
Та въпроса ми е .. Мисля да кажа на майка си за всичко това ,но ме е страх ако го задържат в полицията за примерно 2 години и след тях какво правим ??!!!! Той вече ни е запомнил..Знае много добре лицата ни и за'тва ни е страх ;хх .Да се върнем на въпроса :Д - Да кажем ли на някой или прото да страним от него като го видим ? И това е .. Моля за мнение и без мъжкарски изказвания (: .
ахам
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
Какво трябва да означава това ??
Че те е хванал как се опитваш да ни тролиш.
Ми трол е как няма да е трол, добре че даскалото почва скоро
Законът е закон,
но той врата в полето е
Пожелавам ти го да ти се случи (: Толкова смешни изглеждате вече да повтаряте само - ТРОЛ,ТРОЛ,ТРОЛ... Пфф.Ще потърся помощ другаде ..![]()
Най-добре е така да направиш. Ако цялата тази история наистина се е случила, какво си седнала в тинейджърски форум да я разправяш и да питаш 13-14-15 годишните какво да правиш. Питай в бгмама, питай мама, обади се в полицията.
Освен това, в цялата тая скалъпена история, как аджеба разбра, че ще го задържат баш за 2 години? По разказа ти за това, което си чула.
Моля те... Ако си разумна, потърси помощ където трябва.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Абе може и да не е трол, изнасилвачи в България има колкото си искаш.
И аз 100 пъти съм се натъквала на подобни изродски психари, от които тръпки ме побиват.
Колкото по темата, казваш на полицията и въобще да не ти пука.
Не знам истинска ли ти е историята или не, аз като бях малка и като карахме колела с едни приятелки на село имаше един дядка, който се бараше, а ние дълго време си мълчахме, защото ни беше срам да кажем на родителите си. Накрая им казахме и не знам какво точно стана...родителите ни ходиха да се карат с него, заплашиха го с полиция и не знам дали той спря или просто ние вече не карахме колела по неговата улица...
П.П: Ако ти е истинска историята сподели с родителите си, а ако не е да знаеш, че е жалко да се подиграваш с тези неща!
Знам ,че е жалко затова не го правя .. (:
Да, наистина, почвате да ставате адски дразнещи с тва "трол, трол, трол".Тия простотии са ви навлезнали в главата дълбоко...бахти тъпанарщината.Може пък просто така да се изразява, и вие веднага трол, та трол.Пфф...
Иначе звъниш на полицията, но преди това казваш на родителите си.И гледай да не излизаш вечерта, а през деня за предпочитане с компания.
Законът е закон,
но той врата в полето е
И да, има тролове.Но тва не значи, че всяка по - различна история е ТРООООООООООЛ, ТРООООООООООЛ, ТРОООООООООООЛ.
Хахаха ама и да не е трол,аз не съм длъжен да слушама малоумни истории бе.И още нещо просто,когато е фалшива историята излъчва нещо необикновено фалшиво чувство и разбирамеТова е фалшива история и точно като коментираме и правим кефа да събере повече мнения за темата си,Затова душичко отиди в друг форум.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Ако тролиш наистина е супер тъпо,намери си друго занимание
Иначе преди време на мен ми се случи същото..Стоя си на центъра с приятелка и минава покрай мен един чичка с колело.Спира се пред нас и вика "Може ли да се запознаем?" ние му казваме "Не" той "Защо?" - "Ами защото сме на 14 тъпак" и той отвръща "Възрастта няма значение.." . Същата вечер докато се прибираме го виждаме отново,но вече бяхме 3 момичета и той се спира при нас й казва на момичето,което дойде след това "Аз теб те наблюдавам от много време,много ми харесваш" и тя ни обясни,че живеел в блока с/у тях и бил някакъв педофил..От тогава слава богу не съм го виждала..Та психари колкото си искате![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥