- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Втори опит за секс, отново неуспешен - предстои 3-ти
Здравейте, приятели.
Става така, че с бившата ми приятелка се пробвахме да го направим, но проблема беше в мен. Всичко друго беше отлично и смея да твърдя, че беше перфектно, но като стигнахме до същинската част не ми беше надървен на 100%. Да, тогава наистина се притеснявах, после скъсахме и така не пробвахме 2-ри път. Със сегашната ми приятелка също се помъчихме да го направим, но проблема беше отново в мен. Отново не беше надървен на 100%, а притеснение от нея нямам, защото ходим достатъчно дълго време и си знае "кирливите ризи" както се казва.
Предстои ми пореден опит утре, някакви напътствия? Не ме е срам, че няма да се получи отново, защото сме адски близки с нея и няма да ми се разсърди или нещо подобно.
Помъчих се да го вкарам без презерватив и се сви като охлюв и повече не ми стана, ако този път пробвам с презерватив дали ще успея да го задържа корав и да успея да създам половият ни акт. Иначе преди това беше адски широка и влажна, 3 пръста ми влизаха и нарочно пробвах изкарвам и оставам разстояние около 5см. и директно ги вкарвам и си влизат без проблем, и члена ми ще влезе, ако е на 100% надървен, а дефакто не е и когато се опре до нея се сгъва....
Защо бързаш с проникването? Отдайте се на любовната игра, понатискайте се. Ще усетиш кога си достатъчно твърд за проникване. Не си поставяй това за цел на всяка цена, а се наслаждавайте на близостта си. Това ще те възбуди.
Митко, прочетох няколко твои мнения във форума и останах с добро впечатление от теб.
Любовната игра я има, последният път беше около 2 часа и после просто не пожела да се вдигне.
Шибни 1 водка бе пич ша влени няма къде да иде, накараймацето да си поиграе малко с дзверо
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И ако не беше допуснала толкова много грешки, можеше и да ти прочета мнението, дори да добавя коментар към него.
Какво казваш значи, че е прекалено много ли? Ако намаля, ще има ли някаква полза?
В този случай сте прегорели и е нормално да увиснеш. Трябвало е малко да си дадете почивка
А тя защо не те стимулира малко, я с ръчичка, я с устичка..?
Адски много се надявам следващият път да се справя, дори да не е блестящо (то със сигурност няма да е) , но все пак да стигнем до някакъв етап на развитие в сексуалният ни живот.
Ами тогава явно се притесняваше, но следващият път щяла да слезе където трябва, надявам се това да ми помогне.
Ами тя за френската си каза, че ще има следващият път , т.е. до няколко дена. Иначе предният път аз и правих френска и и хареса, за първи път и е било.
Ехе, 2 часа любовна игра.. Дайте малко по-кратичко .. И аз съм ги имала тия проблеми с бившия ми, първите 2 пъти просто не се получи... Отпуснете се и тнт, ти ще си усетиш като стане време за проникване
След 2 часа любовна игра е нормално да не си "твърд като скала". Следващия път не се престаравай толкова време в заигравки, когато момичето ти е готово - тогава.
Планираните действия могат да убият страстта в някои случаи, така че действайте импулсивно![]()
Подъзнателно си втълпяваш, че най-вероятно няма да се случи, защото няма да ти стане. По-горе ти казаха горе-долу това, което и аз мисля. Нека има любовна игра, но не прекалявайте. Добре е да сте на спокойно място без да бързате. Когато мастурбираш имаш ли същия проблем? Ако не, значи всичко е наред, просто трябва да спреш да мислиш за това.
Според мен просто се отпусни..... всичко идва от психическата нагласа![]()
Не искам да те разубеждавам, ама много момчета като си сложат презерватив (особено ако се притесняват и им е за пръв път и тн) и им спада, така че презерватива няма да улесни нещатане се напивайте щото на пияна глава също става по-трудно.
Ииии дам другото ти го казаха, натискайте се известно време ама не прекалено ами най-мн половин час, после малко или много ще ви писнеии момичето ако е навито да ти помогне (if u know what i mean), най-вероятно ще станат нещата xD
I'm yours.
Здравейте отново.
Когато мастурбирам също много рядко е на 100%, а понякога само от целувки с приятелката ми ще се "пръсне"
Пък и не мастурбирам често, работя постоянно, излизам, нямам много време за тези неща вече.
Ти сам го каза... "а понякога само от целувки с приятелката ми ще се "пръсне"..."Поцелувайте се, пипайте се тук-там и като усетиш, че е достатъчно твърд, преминавайте към същинската част. Ако ли не-малко френска предполагам, че ще свърши работа. Успех ти желая! Отпусни се и enjoy
![]()
...ами, можеш да се консултираш и с уролог или сексолог, може да ти предпише и стимулиращо хапче /и НЕ се хващайте непременно във Виагра - има къде,къде по-ефикасни от нея/
Ти си доста тъпо копеле