- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как, по даволите, се става известен?!
Защо се делим на "известни" и "неизвестни"? Мозъка ми не го проумява .... какъв трябва да си, че да те забележат .... и какво имат "известните", което "неизвестните" нямат ?!
О,Боже Господи кога българските училища се превърнаха в арена за re-разиграване на американски евтини съпунки -.- ????
За какво му е на някого тази известност?С какво ще направи живота ни по-добър?2-3 години известност в гимназията и след като завършиш какво ще остане от всичко това?
И на мене мозъкът ми не го проумява ама...ще следя темата за съветчета как се става известен.Много ми е интересно.
нее нямях впредвид че искам да съм известна... напротив, известните надувки са ми смешни
.. просто ми е супер много любопитно ЗАЩО са известни ... какво ги прави такива ...?!
Имат повече "приятели", ама в огромни кавички, с които взаимно се използват. Докато неизвестните си имат истински приятели, дори един.
Всъщност нямат нищо повече от един обикновен човек. Просто са се събрали една по-голяма групичка хора. Не са нищо особено.
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
А я си представете - има и вариант, в който даден човек има много приятели и познати, защото просто има страхотен характер. Истината е, че половината коментари тук са точно повлияни от американските тийн филмчета - човекът, по известен в гимназията, непременно е надут, злобен, даже видях и определението "странен". Да, нормално е по-хубавите момчета и момичета да бъдат по-популярни, но това по никакъв начин не ги прави по-различни от всички останали. И по-популярните също имат истински приятели, не знам защо смятате, че всички, имащи повече познати, чак приятели не, само се използват и т.н. Дори смятам, че е достойно за уважение, че си съумял да спечелиш по някакъв начин дадени хора.
Ревнува този , който се стреми да запази нещо което не му принадлежи .
За това сълзи и признавай , бъди човек със сърце от мраз .
Еднечка власт в света признавай - властта на собственото аз .
Раждаш се такъв.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Известните наистина нямат истински приятели.И не защото задължително са злобни и надути,а защото,когато останалите виждат,че даден човек е по-хубав от тях,познава повече хора и прочие - те започват да му завиждат.
И то не става само във училище.Аз съм от малък град и тук всички се познават и определят дали някой е готин по това колко харесвания има във фейсбук...С една от тези така известни личности имам "щастието" да се познавам от много време.Много преди да стане такава.Мога само да кажа,че имаше страхотен характер (макар и да беше малко тъпичка) , докато не се взе за мис вселена и не стана адската надувка.Сега всички й се правят на приятели,за да са популярни като нея,но зад гърба й само злословят..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
По-общителни и по-малко притеснителни са. От там се започва със завързването на приятелства,после ходят на разни купони али бали и така-това е по-приемливия и нормален начин.
Другият вариант е като спекулират ,колко много пари имат. Намират си 2-3 дружки антураж и почват да се разнасят из училището,пак ходят по купони и тн ,но тука вече не говорим за обикновена среда на средностатистически ученик.Пък и отделно такива индивиди си имат постоянни лепки заради парите.
-не казвам,че всички богаташи са така, а само тези,които спекулират с парите на родителите си .
аз нито бях богат нито хубав даже бях бая срамежлив ама пак ме е знаеха всички и ме уважаваха
истината е че с времето всички научават кой си що си може да те уважават може да ти се смеят не мисля че става дума за пари красота и тн всичко опира до това как се отнасяш с хората ако си добър и не се заяждаш няма проблеми някой реши ли да се заяде с теб все ще те защити някой
ОДИН!!!
Отчаян опит за подръжание на актьорите от тийн филмите. Накратко тъпотияСъгласен съм с паладина, че всичко опира до това, какъв човек си.
Не винаги е така. Естествено,че е важно какъв човек си ,но като гледам май просто си попаднал в хубаво училище хехе.
С времето могат и да те забравят ,а ако те помнят или ще е с хубаво ,или с лошо.
И напротив , винаги в голямото общество става дума за пари и красота,дори и косвено,а това някой да те защити е въпрос на това кой познаваш .
Ти може и да си супер големия пичага и да не си ги забелязал тия неща ,нито компанията ти да е такава,но има разлика между това просто всички да те познават и това да си 'известен' така да се каже.
ако всичко опира до пари и красота на какво се крепи обществото?
кажи ми къде е бъдещето на обществото не трябва ли да има някой нормален човек с повече мозък за да дава тласък напред?
сега ми кажи каква е разликата да между известен човек и човек който бива познаван от много хора
как се нарича човек който бива познаван от много хора
ОДИН!!!
Ами огледай се в обществото както у нас,така и по света и сам ще намериш отговор.
Бъдещето на обществото е ясно и винаги е било така-истината е на страната на силния,а слабия няма приятели.
Естествено,че парите въртят света ,красотата е някъде там.
А нормалните хора с повече мозък ще гледат себе си най-напред и ще гледат да са сред силните . По този начин те дават тласък на света като дават на хората нови иновации в технологиите , медицината и тн. ,но същите тези хора сформират общества на хора с връзки и аристокрация (в някои случаи).
Освен тези общества има и други,в които хората са забогатели по заобиколен начин ,но въпреки това ние обикновените граждани се разхождаме сред сградите ИМ , ходим в хотелите и ресторантите ИМ и използваме техните услуги ,без да разбираме от къде идва всичко. В тези общества не е важна нито аристокрацията,нито доброто име,а само връзките и парите.
Който има пари има връзки,а който няма пари ,а има връзки,то той не след дълго получава и пари.
едните са затворено общество, а другите са готови за нови запознанства ...
А на мен не ми се спори с човек,който има друга собствена истина по темата. Всеки има право на собствено мнение,моето е такова ,както и истината,която съм приела и която се потвърждава всеки един ден от живота ми.
Как ще спорим? Аз си те обичам!Просто по твоята логика аз съм богато, надутo копеле, а не се определям като такъв. Умничка си ми знаеш за кво говоря, иначе не споря с теб
Ти мирувай и чети, за да се образоваш, нали заради теб пишем всичко![]()