.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 28 от общо 28
    Супер фен Аватара на filmimilmi
    Прави квото си искаш...

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Teenhelp1 Виж мнението
    ''Когато съм с момчето, което ми е приятел, се чувствам страхотно, забравям абсолютно всичко друго. За толкова години все още не можем да изчерпаме темите си на разговор, винаги ме е подкрепял и помагал за всичко и никога не ме е подвеждал и все повече започвам да го искам - толкова силно, че не мога да се удържам. ''

Ти сама си го казваш действай с този пич.
    +1
    Все пак, послушай сърцето си (:
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Според мен си направила грешния избор. Казаха ти го, аз ще го повторя - щом се е появил трети човек, значи нещо куца сериозно.

При положение, че сте толкова далече един от друг и за капак вече изглежда поизчерпано, какъв е смисъла да продължиш?

Приятеля ти е напълно прав. И ако сега прекрати отношенията си с теб ще бъде много прав дори. Защото до сега се е примирявал, а ти самата всеки път си му давала лъч надежда.

Вземи помисли и реши какво искаш, защото в момента и идея си нямаш дори и силно се надявам да направиш правилния избор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си