Хмм,здравейте (: имам няколко проблема с едно момче.Като за начало - запознахме се в интернет,излезнахме,хареса хме се един-друг,но има няколко проблема с които не знам как да се справя..Първият е че не мога да разбера коя му е истинската страна .. в скайп/фейсбук се държи някак си курварски,говори ми постоянно за секс,но на живо е различен - много по различен,искрен,много мил и се държи с мен всеедно съм най-специалната за него,което адски много ме радва .. наскоро почнахме да си правим забивки.Въпросът е че наскоро излезнахме и го запознах с еднаа приятелка в началото нямаше никакъв интерес към нея,но след това приятелката ми нещо се натъжи,неможах да я оспокоя и помолих момчето което харесвам .. те отидоха на саме,тъй като ние бяхме цяла компания момчета и момичета. Поговорили са си,след това тръгнах към тях тъй като доста се забавиха -20мин?! И видях как се прегръщат..тръгнах си и отидох след малко при тях,попитах приятелката ми ,,как е,, тя замълча,но още гледаше тъжно..а момчето което харесвам ми каза следното: ще ни оставиш ли на саме? ...... Аз се шокирах и ги оставих .. те приклю4иха разговора и се върнаха при нас,не бях на кеф,не мисля 4е беше нормално така да ме изгони,не знам. След това си тръгнахме вси4ки и приятелката ми каза че пак са се прегърнали като са се прибирали (: .. незнам да се притеснявам ли от това? Доста съм ревнива.. пък и мом4ето започна да се занимава с мен .. докъто все още имаше гадже,тва нормално ли е? Как да съм сигурна 4е ако ние тръгнем,няма през тва време да се занимава и с друга? Нормално ли е да ревнувам така от моята приятелка ( после тя ми разказа всичко което са си говорили и ми обясни 4е тя го е прегърнала първия път,а той 2рия когато са се разделяли .. каза ми да не се притеснявам,и са били само приятели! .. Честно казано може и така да е .. да няма 4увства към нея тъй като той има много приятелки момичета с които се прегръща,целува .. но няма нищо към тях .. и все пак искам да се обедя да ли харесва само мен? Кажете как да действам и се извинявам ако има грешки