не знам какво става с мене ... аз съм си едно обикновено момиче.от софия съм и ще съм на 9 клас... не съм мъжкарана или нещо подобно, интересувам се от вс женско, изправям си косата , имам си приятели, не съм грозна - имам си гадже момче което обичам но... изведнъж всичко се преобърна тази година... ;xxxx когато се влюбих в НЕЯ , в най добрата ми приятелка , момичето което винаги е било до мене , момичето с което сме НЕРАЗДЕЛНИ !!!... всичко започна началото на тази година, някъде януари ... понеже сме много близки се прегръщаме , държиме се за ръце и тн... дори сме се целували е така на лигня... нищо повече ... до този ден в който тя ме целуна отново на шега но аз изпитах нещо по странно ... от тогава съм като изгубена... всеки път когато я видех сърцето ми забиваше силно и нещо във мене се свиваше ... а това беше всеки ден понеже сме от един клас ... НЕ ЗНАМ какво да правя тая година от 15 септември... ЕДВАМ ИЗДРЪЖАМ да не я виждам вече цяло лято - пак говориме по скайп или по телефона ама...има чуството че ще полудея !!!! за пръв изпитвам такова нещо към момиче ! нещо много по силно от приятелска любов ! не искам да правиме секс - даже ми се струва извратено ! най много целувка . не знам дали е от възрастта или нещо превъртам ... А НЕ МОГА да й кажа защото ме е страх че ще я загубя.все пак ми е и най добра ми фр . не знам да й казвам ли ?