.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

предизвикване на цикъл

здравейте, може би има и дръги такива теми, но просто ми е спешно. Търся ефективен начин за предизвикване на цикъла , но без хапчета и т.н , четох че канела или ванилия помагали , но не знам дали е така

Голям фен Аватара на explosion_
    Викай го, ще дойде

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    И за какво по-точно ти е да си предизвикваш цикъла?
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Предизвикай го на дуел ;д , сериозно - спешно ли е ?

Голям фен Аватара на explosion_
    Цитирай Първоначално написано от neverbackdownx Виж мнението
    Предизвикай го на дуел ;д , сериозно - спешно ли е ?
    Ми сигурно не и се праИ секс и тогаЗ иска да и дойдИ и гаджето кат' и кажИ ей ма аре да се награбим, тя да му отговори.. нИ моА дошло ми е глей...

Извинявам се за простащината

Може би с изказването си ще предизвикам куп женски ама...
    Преди месеци го предизвиках с лук. Вариш люспите на 5-6 големи глави лук докато се получи кафеникава течност. Става вид чай, но доста горчив. Аз го пих без захар и на следващия ден ми дойде. Разбира се има и медикаменти, но не бих опитала с хапчета да го предизвикам. Както може би се досещаш не при всяка мацка действа. А ако решиш да го опиташ си е изцяло на твой гръб. Та както по горе попитаха - наложително ли е???
    24.12.2010

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    Всичко с времето си!!! А и за какво искаш да ти идва? Аз още не искам! И се радвам,че нямам .
    Последно редактирано от ~The Smile~ : 09-05-2012 на 19:25

Голям фен Аватара на besso
    Едно бивше гадже ядеше магданоз - една връзка си я нарязва с домати и краставици и така Стимулирало хормоните по някакъв начин и ти идва.

И на мен май ще ми се наложи да си предизвикам цикъла - ще пробвам това с лука, при мен е спешно, защото на 3ти-октомври замиавам на другия край на света - Тайван ии просто се пада така, че май ще ми дойде точно тогава! Заминавам за един танцов фестивал. Определено ще трябва да ми е свършил ...

Божее!Няма как се си предизвикаш цикъла!Когато ти дойде-тогава..а и не е приятно,за да искаш чак толкова много!

Преди години исках да си предизвикам цикъла и пих какво ли не, но не ми дойде по-рано. По-принцип не е е хубаво да го предизвикваш или забавяш, така че го прави само при наистина важни случаи и след консултация с лекар.

Не знам защо се смеете на думата "предизвикам", чувала съм лекари да я използват....
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си