- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчета,които си скубят веждите..
Да си почиства между двете вежди- да. Все пак Фрида Кало няма нужда от двойници. Но пък да ги оформя чак, и т.н. ... Не съм виждала момче, чиято форма на веждите да не подхожда. Е, трябва да се внимава да не стане като Буги Барабата.
К'во му е на Буги?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
То няма лошо,но има индивиди който си ги правят...и аз ходя да ми ги оправят,че моите са доста буйни,но едно е да ти ги почистят и малко да ги подстрижат,друго е да си ги направиш тънки като поп фолк девойка...тва е меко казано гейско..Вече сме във време в което не е лошо и момчетата да се поддържат,но всичко си има граници,не може момче да е по направено от гаджето си...
>>DjBelev<<
И аз не мога да възприема мъж да си маха космите, където и да било.
Оф,зависи от момчето и веждите му,ако найстина са големички,трябва малко да се пооправят но не да стават ЖЕНСКИ.Нямам нищо против да ги скубе,но до нормална граница,когато изглежда добре и дали не си ли личи че ги скубе.
Брях,брях
![]()
Мойто са подобни на тоя на снимката махам си ги само посредата и най във края 1-2 косъмчета където са много рядко = ) какво се карате... не ви знам
Ако има нужда съм твърдо ЗА, но такива с веждички, по-тънки от моите, направо ми бъркат някъде ;/![]()