.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere

Red face Цветни кичури

Здравейте мацки :*
    Та искам да си направя някакъв цветен кичур- розов или лилав, но се чудя дали няма много да ми изтощи косата, ако е с боя . Ще си го правя при фризьор и там с изсветляване и тн но моя приятелка ми каза, че след 1- 2 седмици става много гадно и да не си правя.. нейното беше с друго боядисано. Та с боя или с това другото ми е въпроса да си направя кичура ??
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Супер фен Аватара на DesireToFire
    С боя. Нищо няма да ти стане от един кичур. Аз си правих червени без да се изсветлявам и си се получиха супер.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Голям фен Аватара на FreshJuice
    Град
    Everywhere
    а какъв цвят е косата ти.. аз защото съм с тъмна
    Believe in Yourself !!!

Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
    Ако има заинтересовани-пишете в темата

Мега фен Аватара на Зайче..
    щом си тъмна, ще трябва да изсветлиш косата, няма друг начин особено щом ще са лилави или розови.
    аз наскоро пробвах да си направя лилав кичур върху г/д прясно боядисаната ми черна коса и се получи ярко червено в корена, а надолу нямаше нито помен от цвета, сама си прави сметката(:
    а иначе няма да ти замине косата, спокойно ;д;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Мега фен Аватара на strawberry88
    Само един кичур е.Спокойно,няма да ти навреди.С боя най-добре.

Направи си го с пастел за коса става много по готино продават такива в ''На тъмно''

Такива пастели продават ли в Бургас,някъде??

Да аз съм от Бургас нали казах в ''На тъмно'' нашето е --- нали има Хепи на центара от хепито трагваш само на горе и като пресечеш нали първо има някав магазин за очила (слънчеви) после някакав за филми след него за телефони и след този за телефони е на тъмно в един вход

И питъш за пастели за коса нз колко струват ама най-много да са 10 лв и то май има на броика

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    С боя. Нищо няма да ти стане от един кичур. Аз си правих червени без да се изсветлявам и си се получиха супер.
    За колко време се измиха?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    щом си тъмна, ще трябва да изсветлиш косата, няма друг начин особено щом ще са лилави или розови.
    аз наскоро пробвах да си направя лилав кичур върху г/д прясно боядисаната ми черна коса и се получи ярко червено в корена, а надолу нямаше нито помен от цвета, сама си прави сметката(:
    а иначе няма да ти замине косата, спокойно ;д;д
    Е на боядосана коса какво очавакш? Когато а пръв път се правих червена (а аз съм с чисто черна коса), ползвах на палете за тъмни коси и си стана хубаво доматено червено, така че си купи от тях- има и розово/лилаво, не помня вече.

Иначе аз тази година си правих един лилав от вътрешната страна на косата, както и да е, та си бях купила едно на star gazer, води се семи перманентно, но си стоя бая време, а е и цяло шишенце, ще ти стигне за много пъти (щом е само за един кичур).

Аз имам лилав .. и понеже ми е тъмна косата първо ми я изсветлиха . Нищо няма да ти стане на косата не се притеснявай Аз скоро си направих още един и нищо ми няма така , че давай смело

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си