.
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Тема: LadyDi

Threaded View

Супер фен

LadyDi

Добре дошли в моята тема. Искам да ви уведомя, че току що котката ми бутна одеалото, което й бях послал върху гърдеробището ми (да, там спи). Също така, сега ще стана да й се скарам (не, че ще има ефект, но все пак да се отбележа). А вие как сте? Какво правите в този така късен час в денонощието на осмия месец от 2012 година и 29 дена след христа, двадесет и девети Май през 7521 от сътворението на света, летоброене въведено от Цариградска Патриаршия през 691 година или научно казано ~4,404,000,000 от както е създадена земята?

Постскриптум: Нека мъдростта, нещо което нито се губи, нито се забравя, това вечно нещо нека расте у вас, нека надраства противниците ви с всяка изминала година. Извисете се и бъдете радостни, защото вече имате чисто нова тема с вашият ник-нейм като нейно заглавие. Може да сте имали и други, но тази е специална. Освен, че е свежа и току-що извадена от фурната, тя ще ви служи на пред в живота.

Постскриптум втори: Поздрави от котките ми, една от която прилича много на вашия(т) аватар - [КЛИК].
    Последно редактирано от Uzerneim : 08-29-2012 на 20:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си