- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Somewhere over the rainbow // vol. 1
Просто това ми хрумна да напиша като си измислях ника.![]()
Това е защото днес дядо ми е на гости... и абсолютно всички в семейството имаме проблеми с него. Много е нервен, ама МНОГО. Все гледа да се скара с някой. Все трябва да е както каже той. Понеже бил най-възрастният трябвало да го слушаме. Мани че с нас не се разбира ами и с хората от село.. не знам как ще го изтрая докато е тук...
Дойде сутринта в 10:30 и веднага излезе из града (добре за мен) като се прибере трябва само да му приготвя обяда, и после 3 без 15 си тръгва.. не е чак толкова зле. Но в четвъртък ще си ходя на село и се прибирам в неделя... тогава вече ще си умра.
Завиждам ти за което. Надявам се като си ходя на село, да си мълчи иначе ще си тръгна преждевременно, така или иначе не отивам на село заради него, а заради баба.
Cкарай му ce, кажи му, че вече не cи малка (незнам на колко cи де..) и ако продължи - пълен игнор !
![]()
Казвала съм му, няма ефект. И много е почнал да забравя.. абе има нужда от психоаналитик или нещо от тоя сорт. А баба горката тамън я изписаха от болницата, дано не и създава проблеми.![]()
Преди малко дойде, вече приключи и с обяда. Даже ми е купил баничка.. и се държи някак странно, и трепери.. нали разбира, че само с една баничка нищо няма да оправи.![]()
Е тя баничката изстина докато решиш с какво да я ядеш![]()
Правилно си знаеш.. Пийвай си стабилно биричка, уиски, ракиийка и т.н., зарежи го безалкохолното - то е вредно.