- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се запознахте?
Как се запознахте с гаджетата си? Как се свалихте? Кой направи първата крачка?
На 15 септември-8 клас,хаха.Свалихме се с течение на времето,аз направих първата крачка,като го целунах,но преди тва той пръв ме покани на среща.
Общи приятели, на купон се свалихме, аз естествено![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Е то с тухлите е най-лесно, ама това момиченце още ли е с тебе след това или ти просто си ги държиш в килера и си я ползваш като не мирише много.
А който няма приятелка в момента, какво да пише в темата?![]()
^ Нищо, не е ли логично?![]()
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
Защо все се пускат нови теми , няма ли търсачка за вас или просто го смятате за по-nice под темата да стоят вашите инициали ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Случайно се запознахме, аз направих първата крачка, аз го поканих първа на среща... Като цяло трябва да ми е доста признателен в момента.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Запознахме с във фен форум на една азиатска група, съвсем случайно. Аз направих първата крачка, но пък той ме целуна първи и ме хвана много неподготвена тогава. xD Как се свалихме не знам. В един момент на мен ми беше ясно, че се харесваме и двамата. А той ми е казвал, че е не е бил толкова убеден в началото.Момичетата явно сме по-потайни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз съм правил първата крачка, ако не броим разни за по една вечер... как сме се свалили? прекалено съм прекрасен и не може да ми се устои на чара. :Д
Не знам как стана ама ме добави във Facebook при което взе да ме пита някакви малоумни въпроси от къде ме познавал. Реално погледнато няма от къде нито сме на едни години, нито ходим на същите места, нито имахме общи познати (поне аз така си мислех). Няколко пъти го одрязах докато един ден не се озовахме в една стая у един наш познат и се заговорихме,и откарахме няколко часа така, оказа се , че имаме супер много общи теми за разговор, при което почнахме да контактуваме да си звъним да си пишем и така. Той направи и първата и втората и следващите няколко крачки![]()
Запознахме се на един рожден ден, имаме общи познати, бяхме в една дискотека танцувахме заедно ии изведнъж едновременно за целунахме, после аз направих първата крачка и разменихме телефоните си, но пък той ми каза първи, че ме обича, така чее сме квит един вид.
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Бях излязла с едни приятели и по чиста случайност той минаваше в близост до нас, викнаха го и ни запознаха. Тоест общи приятели, на които съм им благодарна за това.
По фейсбук и от общи приятели .. почнахме да си пишем, месец по-късно излязохме и се получи .. той направи първата стъпка разбира се
Наранявай ме докрай,
да боли до сутринта,
към горещите места
да те водя ли сама ?
Ами ... бяхме на центъра аз с моя приятел и тя с нейна приятелка и аз карах колелото на задна гума хахахаххахахи незнайно как се пребих тя дойде и ме целуна .. и след това стана всичко
![]()
Запознахме се в сайт за запознанства. (колкото и клиширано да звучи)
Изпрати ми съобщение , което ме смая.И така започна всичко..
До ден днешен се чудим , как съм излязла аз на първа страница и ме е видял.
Той вярва, че ни е било писано, както и аз.
В импулс,когато още съществуваше и беше по-вървежен от фейсбук сред младежите![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
В дискотека, но тогава нито си разменихме номерата, нито нищо. После се оказа, че е колега на един мой познат и покрай него започнахме да се виждаме и така.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."