.
Резултати от 1 до 25 от общо 126

Threaded View

Smile ХОМОСЕКСУАЛИСТ И ЗА ХОМОСЕКСУАЛНОСТТА

Това е за всички хора които мразят гейове, обичат гейове, имат приятери гейове и са гейове изобщо всички хора с нестандартна сексуална ориентация.Аз съм гей и го осъзнах на 15 (Сега съм на 17)и вече не мога да го крия , защото повярвайте ми започва да тежи много.Искам да кажа на всички тиинейджъри които си мислят ей, дали съм гей и пишат в този форум да се ориентират.Искам тази побликация да стигне до всички и по някакъв начин,да им помогна, защото повярвайте ми знам как се чувствате!Искав да им кажа, че в този форум и изобщо в обществото, някой ако ви каже спокойно има лек , ще се управиш, спокойно, искам да ви кажа, че това няма как да стане защото ТОВА НЕ Е БОЛЕСТ И ВИЕ НЕ СТЕ БОЛНИ.Знам, че ви е тежко, но когато се приемете, ще видите колко красив е света.Искам да кажа на хората които плуят гейовете и дават тези "съвети за здравето" , да внимават , защото с тяхното мнение нараняват човешко същество, а това може дори да се стигне до самоубийство.Аз лично ако знам , че съм причината някой човек, да се самоубие, ще ми тежи до края на живота!И да, има такива деца, колкото и да не ви се вярва!Знам как болят думите и знайте тези думи не са нищо, и не трябва да им обръщате внимание!Ако ви е страх да не загубите приятелите си , роднините си , семейството си, не трябва.Ако ви обичат истински и им пука за вас, ще ви подкрепят ,в противен случай не ви трябват- фалшиви приятели не ви трябват , а родителите ви трябва да ви приемат(просто им трябва малко време).Помислете, хора които ви обичат не би ги спряло една сексуалност.Запомнете фалшива любов не ви трябва!Не си мислете, че вечно, ще се чувствате по този начин- когато заминете в по-голям град, ще се срещате с интерестни хора които исински ви разбират, гей клубовете ви очакват, а след време тези които искат да имат семейство-Да, възможно е с пари, но е възможно.Ние сме членове на ЕС и можем,да съдим държавата в дискриминация!Азис има деца и много гей двойки живеят заедно с децата си!

Филми които ми помогнаха!Ще ви бъдат интерестни и полезни, ще намерите себе си и ще плачете(помага за да преодолееш мъката)

..... MILK... Този филм разказва за гей политик , който се бори за правата на гей общността и прави така, че всички гей хора да са свободни!по истински случай

.....Prayers for bobby.... Филмът отново е по истински случай и не трябва да се гледа от хора които са в депресия , защото е много тъжен , но завършва с Happy end Става дума за момче което се самоубива понеже майка му не може да го приеме, но после осъзнава грешката си и подкрепя гей хората до края на живота си ПО ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ

....bOYS DONT CRY....Филм пак по ИСТИНСКИ СЛУЧАЙ за трансексуално момиче , което се прави на момче и иска да си направи операция защото ТЯ Е МЪЖ РОДИЛА СЕ В ЖЕНСКО ТЯЛО ( за хомофобите, да това е възможно , както вие сте се родили с цвят на учите така и ние сме се родили с гей ориентацията си , и както не можем да изберем какв да е цвета , така и ние не избираме от кой да се привлечени)

НАДЯВАМ СЕ ДА ПОМОГНА НА ПОНЕ 1 ДЕТЕ , ТОВА ЗА МЕН ЩЕ БЪДЕ МНОГО ХУБАВО !ПОМНЕТЕ НЕ СТЕ САМО ВИЕ НА ТОЗИ СВЯТ , ИМА И ДРУГИ ПРОСТО Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ ДА ГИ СРЕЩНЕТЕ!нЕ ИЗГУБВАЙТЕ НАДЕЖДА, ЗАЩОТО ИМА!ЛЮБОВТА ВИ ТЕ ПЪРВА ПРЕДСТОЙ...
    Последно редактирано от Mark123 : 02-07-2012 на 07:39

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си