.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Unhappy Какво да правя!!!

Имам си приятел в началото се държеше добре с мен но след 1вия месец започна да ми посяга за най-малкото.Почнахме да излизаме с една компания и той спря да ми обръща внимание всички почнаха да говорят,че не ме заслужава защото само ме удря,рита не ми обръща внимание и разни такива.От няколко дена той почна да повтаря на всички,че ще спи с мен без дори да ме е попитал дали искам.Неска бяхме навънка до късно и аз замръзвах от студ и едно момче от компания постоянно му говореше "прегърния вее тя ще замръзне не виждаш ли" а на него не му пукаше и най-накрая след толкоз много говорене реши да ме прегърне и то за няма и две минути.И после като му написах защо се държиш така с мен и той каза "ми обстоятелставата са ме направели такъф" !!! Обичам го и незнам какво да правя ако може помогнете ми!!!
    Последно редактирано от buggy_pxaxx : 08-29-2012 на 21:16

Супер фен Аватара на Reenata
    зарежи го ! о.О егати грубияна .... как може да те удря и рита и ти да му позволяваш о.О как търпиш
    такова отношение към теб ??

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    "Имам си приятел в началото се държеше добре с мен но след 1вия месец започна да ми посяга за най-малкото" още до това като го прочетох ми стана ясно, какво трябва да направиш, но все пак го прочетох цялото...
    Категорично го зарежи! Как може да твърдиш, че обичаш подобен глупак?! По-добре сама, отколкото с гадже като това!

Голям фен Аватара на N1ksun
    ^ Понякога си мисля че на жените понякога им е кеф да ги шамарят .. биеш ги те те обичат , биеш ги повече още повече те обичат.
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Повече от фен Аватара на thelover3
    З а р е ж и г о

Супер фен Аватара на shmatarok
    Момиче, зарязвай го тоя, какво чакаш още - да те хване и да те изнасили ли?
    Ебати пикльото. Изобщо не заслужават обичане такива хора.

значи аз съм момче и след като прочетох тази тема бях потресен що за мъж ще посегне на момиче а пък и тези то неговата компаня малоумни ли са ка мойе да оставят така да те рита еба*ти и глупака . Не го чакай а направо го отрежи

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Той е боклук, ама ти си си виновна за ситуацията.

Какво въобще го мислиш, как така ще си позволява да те удря и рита? Що за човек е това, и що за човек си ти да му го позволяваш това и да го търпиш. Още първият път щом го е направил е трябвало да приключиш тази връзка, ако въобще може да се нарече по този начин. И какво означава "обтоятелствата са ме направили такъв" , много е малък та да е преживял толкова неща, които да го превърнат в това, и да не говорим, че това в никакъв случай не може да бъде оправдание. Бий му шута и не се занимавай с него. И стига с това "много го обичам" то поне да имаше за какво да го обичаш ами ти...

заеби го...

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Нямаш ли грам достойнство, че му позволяваш да се държиш по такъв отвратителен начин с теб?

Режи го.
    Как ще му позволяваш да те удря? Я , стига. Човекът ще си те използва, както му скимне, ще налага физически и психически тормоз, и ти ще си мълчиш? Махай го.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    ^ Понякога си мисля че на жените понякога им е кеф да ги шамарят .. биеш ги те те обичат , биеш ги повече още повече те обичат.

Твоят приятел се докарва жертвичка май,"обстоятелствата го били направили такъв" ...да му счупя краката.
    Хората ти казаха какво се прави...
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Tи маи мъченица си падаш, да се оставиш да те бият Зарязваш го и това е !!!
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Хвани и ти почни да го биеш, та да види какво е !

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    А аз се чуда защо си нямам гадже... Вече от нас без бухалка няма да излизам !

Голям фен Аватара на magita
    Искрено ти благодаря, че направи деня ми забавен!
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си