Искам за три дни да сваля около 2-3 кг някой може ли да ми каже някаква тренировка с която максимално ще се потя и ще изхвърля задържаната вода. Благодаря предварително !!
Не разбрахте ли, че не е хубаво тва?
FACEBOOK - Най-добрия начин FACE да не види BOOK дълго време :> ;dd
може да нямаш толкова вода в себе си, не си дала никаква информация... но ако ще е такъв съвет, тръгвай да тичаш на стадиона докато не припаднеш и яж супер малко пък резултатите ще дойдат бързо
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
^ И ще се върнат още по-бързо![]()
и на какво основание ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не яж 5 дни и като свалиш почни пак да ядеш, ще разбереш
То и аз мога да ти кажа, че като скочиш от 10 етажа ще умреш, ама обясни ми го по биохимичен начин
sapphire5![]()
Яж малко,бягай с навлечена с дрехи може и с разни найлони да се увиваш.
Ма немога да разбера за кво сваляш в категория ли ще влизаш?
^srsly..с найлони?
Не го прави ! Тичай си .. може и да постигнеш някакъв ефект.
Я като сте заговорили за бягане , може ли някой най-накрая,мамка му , да каже как се "тича правилно" ??
а как се тича грешно ?
sapphire5![]()
Ами кви ли не неща четох ... как да стъпваш / на пети , пръсти / , можело да си прецакаш прасец , стави и т.п. Това питам..
хахахаха, да не си куц
sapphire5![]()
тва, което говориш, са простотии, какво друго да кажа
sapphire5![]()
Първо ти ми обясни за "биохимичния начин", после аз ще ти обясня по него..![]()
Ако ми кажеш за какво точно ти трябва да сваляш, мога да ти предложа медикамент .
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
с биохимични реакции, то е просто
sapphire5![]()
да ^ То кат' й даде някво хапченце може и да свали 4-5 кила вода за една нощ![]()