.
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Threaded View

Какво да правя

Здравейте аз съм момче на 16 години и харесвам едно момиче . Бяхме заедно на лагер и още щом я видях си я харесах
    срещахме се на басейна в хотела и постоянно се гледахме един друг . Тя живее в съседния град и щом се прибрахме от лагера се помъчих и намерих номера и и реших да и звънна понеже ме беше срам да се запозная на живо с нея , после естествено съжалявах . Така звъннах и казах и кой съм и и казах че ще и пиша по facebook писахме си няколко дни . След 3 4 дни писане трябваше да се събираме с приятели и естествено алкохола ти дава сила и и се обадих и споделих чувствата си с нея но не и казах кой съм след което тя ми звъня 1 2 пъти , но не исках да и кажа кой съм за да не ми се разсърди но все пак и казах кой съм и ми обеща че няма да се сърди. След няколко дни реших да отида в нейния град и да се запознаем на живо навих един приятел и отидохме бях купил цвете за да и го подаря . Отидохме там , подарих и цветето , бях много щастлив , но проблема беше че нейната компания бяха много хора предимно момчета и не можех да си говоря много с нея . Седяхме так и се спогледахме няколко пъти и стана време да си тръгвам . И така писахме си ощте няколко дни звънях и и реших че един ден няма да и звънна за да вия дали тя ще го направи и вечерта чудото стана тя ми звъна звъняхме си няколко дни и преди 3 4 дена реших пак да оставя тя да ми звънне но не ми звънна 3 дни не си звъняхме и накрая не издържах и и звъннах и я питах дали ми се сърди защото не ми звъни и тя ми каза че и аз не и звъня след което и отвърнах че чакам тя да ми е обади и тя ми каза че и те ме чака аз да и се обадя и нищо днес пак ми звъна говорихме си , аз пак се събирах с приятели и и казах звънях и вечерта към 12 но не можеше да говори но пък си писахме sms и отново и казах че имам чувства към нея тя ме попита дали съм пиян аз и отговорих че не съм и действително не бях но не ми вярваше и и казах че ако не я харесвах нямаше да ходя до нейния град за да и подаря цвете и така нататък май ми повярва че говоря истината , и сега чакам съвет какво да правя за напред , мисля да я поканя да отидем на кафе . И по специално към момичетата имам ли шанс с това момиче и как да разбера ?
    Последно редактирано от kristiyan_kirilov : 08-30-2012 на 01:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си