.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Да ме опътите в София-магазини за дрехи

Здравейте,
    септември ще се местя в София да уча в университет, ще живея в Студентски град мислех направо от там да си купя нови дрехи, обувки и т.н. за академичната година, вместо от моя град. Предполагам няма да имам време тепърва да обикалям улиците и кварталите, затова можете ли да ме насочите към магазини (дори да са малки квартални магазинчета, не държа дрехите ми да са маркови). По моловете Теранова, Калиопи и т.н. ги знам, но иначе...
    харесвам иначе модерни и женствени дрехи, както и спортно-елегантно.

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    Щом не си от София, може би ще ти е трудно, дори да те упътим за някои магазин, първоначално почни с моловете и по-големи улици като Графа, Витошка...
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Голям фен
    Град
    София
    Женски пазар, Битака, Илиянци... Предполагам, че ше са ти по вкуса?
    Queen of the Damned

Цитирай Първоначално написано от annamari Виж мнението
    Щом не си от София, може би ще ти е трудно, дори да те упътим за някои магазин, първоначално почни с моловете и по-големи улици като Графа, Витошка...
    на Витошка не са ли маркови магазини?не държа да са такива, а в нормата на допустимото.

Bonnie, жалко, че познаваш само тези места, но като почнеш да изкарваш сама пари ще може да си позволяваш и от по-луксозни места да пазариш... евентуално :P

Град
    in your heart
    Има и скъпи магазини, но не всички са такива. От там дори си бях взела обувките за бала - 40 лв, мисля че това си е даже ефтиния.. Но като цяла моловете са по-удобни, все пак има всичко на едно място, а ако има и промоция цените са си съвсем достъпни. В самия студентски град също има също магазинчета, сещам се за няколко много близо до кафе umbrella (до унсс)... надявам са да съм била полезна )

да, благодаря

Голям фен
    Град
    София
    Я, си виж диалекта, бе, селянче- пазарИш, спортно-елегантО. Тръгнала да пазарИ от София!
    Queen of the Damned

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    Я, си виж диалекта, бе, селянче- пазарИш, спортно-елегантО. Тръгнала да пазарИ от София!
    Хахахах, софийският синдром е опасно нещо :P Как решавате, че всички, живеещи извън държава София, са "селянчета" не знам. Назад съм с мат'ряла явно...

По темата - граф Игнатиев. Ако влизаш във всеки магазин и 3 часа няма да ти стигнат Аз лично предпочитам МОЛ-овете, по-удобно е, но всеки си има предпочитания. Пиротска също. За МОЛ бих ти препоръчала или Сердика Център, или The Mall. Другите са.. малко загуба на време.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Град
    in your heart
    к'во лошо има, гола ли да ходи като дойде да живее в Столицата :ддд

Цитирай Първоначално написано от BonnieandClyde666 Виж мнението
    и в столицата да си роден като си тъп и си селяндур си оставаш такъв :P

Графа,Витошка,Сердика Център,другите молове

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си