- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да ме опътите в София-магазини за дрехи
Здравейте,
септември ще се местя в София да уча в университет, ще живея в Студентски град мислех направо от там да си купя нови дрехи, обувки и т.н. за академичната година, вместо от моя град. Предполагам няма да имам време тепърва да обикалям улиците и кварталите, затова можете ли да ме насочите към магазини (дори да са малки квартални магазинчета, не държа дрехите ми да са маркови). По моловете Теранова, Калиопи и т.н. ги знам, но иначе...
харесвам иначе модерни и женствени дрехи, както и спортно-елегантно.
Щом не си от София, може би ще ти е трудно, дори да те упътим за някои магазин, първоначално почни с моловете и по-големи улици като Графа, Витошка...
never never let you go you are the one i'm surching for....
Женски пазар, Битака, Илиянци... Предполагам, че ше са ти по вкуса?
Queen of the Damned
Има и скъпи магазини, но не всички са такива. От там дори си бях взела обувките за бала - 40 лв, мисля че това си е даже ефтиния.. Но като цяла моловете са по-удобни, все пак има всичко на едно място, а ако има и промоция цените са си съвсем достъпни. В самия студентски град също има също магазинчета, сещам се за няколко много близо до кафе umbrella (до унсс)... надявам са да съм била полезна)
да, благодаря
Я, си виж диалекта, бе, селянче- пазарИш, спортно-елегантО. Тръгнала да пазарИ от София!
Queen of the Damned
Хахахах, софийският синдром е опасно нещо :P Как решавате, че всички, живеещи извън държава София, са "селянчета" не знам. Назад съм с мат'ряла явно...
По темата - граф Игнатиев. Ако влизаш във всеки магазин и 3 часа няма да ти стигнатАз лично предпочитам МОЛ-овете, по-удобно е, но всеки си има предпочитания. Пиротска също. За МОЛ бих ти препоръчала или Сердика Център, или The Mall. Другите са.. малко загуба на време.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
к'во лошо има, гола ли да ходи като дойде да живее в Столицата :ддд