.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Фен Аватара на BohemianRhapsody
    Град
    В мазето

Не е редно...но аз го обичам!!!!!

Здравейте аз съм момиче на 13 години, през целият си живот само един-единствен път съм обичала толкова силно колкото обичам сега, но тогава много ме нараниха.
    Наскоро се запознах-онлайн с един мъж, и то мъжът на живота ми! Той ми пишеше толкова завъртяно и омайващо, че ако не бях чела толкова много книги и нямах опит в писането никога нямаше да го разбера... Той е толкова омайващ и умен - всичко за което съм мечтала.
    Той каза, че съм жената на живота му и би направил всичко за мен, но тогава аз му бях сърдита (излъга ме, че е на 18, а всъщност се оказа на 29 - пишеше го в профила му, а аз глупачката го бях пропуснала) и написах, че между нас никога не може да има любов или връзка.
    Той ми пишеше всеки ден и ме питаше защо се сърдя, даже ми се извиняваше и накрая реших че вината си е моя и ще се откаже от мен защото реагирам по детски (а аз в живота съм приживяла много и съм зряла за възрастта си ). И така отново подновихме вълшебните мигове...и слава Богу не го загубих!
    Той започна да описва как си представя връзката между нас, как ще идва до моя град всяка събота и неделя как ще ме прегръща как ще се разхождаме и ще ходим на кино, как ще ме прегръща и как ще ме води на интересни места, как ще ме целува и как ще се правим любов... Тогава ме спечели наистина но аз си имам едно на ум защото претърпях едно разочарование вече и не го понесах никак добре... Направих си фалшив профил в сайта и сложих снимките на една красива приятелка на сестра ми и почнахме да си пишем (от фалшивия профил) и когато му предложих секс той каза че си има по млада и красива приятелка за тази работа... Тогава вече бях сигурна че той е искрен към мен и му предложих да тръгнем (знам,ч е е тъпо в чата ама нямаше как) и той прие!!!!
    В онзи момент станах най-щастливата жена на този свят!

Тази събота той ще дойде в моят град и съм ужасно притеснена че ще се изложа... Ами ако иска да...?

Притеснява ме и фактът че той е на 29 - какво ще кажа на наште? Как ще им обясня? Те ще ми забранят да съм с него защото не е редно..и аз го знам! Разказах на една приятелка и тя каза че съм луда!
    Обаче съм сигурна че той е ЧОВЕКЪТ! Бих умряла но не бих се отказала от него а ако ме познавахте щяхте да знаете че говоря сериозно!

Какво да правя? Чувствам се в безизходица...не искам пак да бъда наранена
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Това не е любов, педофилия се нарича. Ти ще си ненормална да се срещнеш с него.

Искрено се надявам да си поредния трол.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Баси ПЕДОФИЛСКАТА история

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    О,личи си ,че си доста "зряла" за възрастта си!
    Просто си попаднала в педофилския капан,вързала си се на сладникавите приказки...
    Отиди...,ама като ти го начука ,не се сърди на никой
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен
    Да, точно така омайват педофилите.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Ще чакам следващата тема от теб !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на FunkyPie
    пхахахаа колко сте тъпи значи.. даже не ти го дочетох,след първите 2 изречения разбрах за кво става дума вземи се научи да не се връзваш на такива хора,щото после ше има да се сърдиш

Цитирай Първоначално написано от BohemianRhapsody Виж мнението
    Здравейте аз съм момиче на 13 години

(а аз в живота съм приживяла много и съм зряла за възрастта си )

Град
    В мазето
    Добре де вие не ме познавате и не знаете какво съм приживяла а той ме познава и ми е казвал че съм много развита за възрастта си и разбирам много повече от връсниците си - как тогава ще съм трол или незряла а той ще продължава да иска да е с мен?

А това че имаме разлика в годините не го прави педофил Писнало ми е от подобни тъпи мнения |-(
    Поглъщам евтиния сандвич с питателност на куп лайна.И знам пропаднал съм отдавна, пропаднал съм, но к'во от т'ва!Нима светът не е пропаднал,нима не е ръждив дъжда?А който иска да се радва - аз нямам зъби, но ръмжa...

ЗАЩОТО Е ПЕДОФИЛ БЕ,бахти тъпите ги има тука
    facepalm x 1000

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Точно педофил е в този случай. Дори според наказателния кодекс на Република България.

Момиче, в никакъв случай не излизай с този, даже спри всякакъв контакт с него. Много ще се опариш. Ако не искаш да повярваш, ще ти се наложи да го разбереш по трудния начин.

Аз все още искрено се надявам някой да се ебава...

Ооо да прави го, особено щом обеснявал как ще правите "любов"...
    Като ти четох другите форумни мнения, доста различни изказвания имаш(че си на 14 и половина нпример)..
    Иначе си много сладко тролче, кефи ме до някъде как тролиш

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Осъзнай се.

Изобщо нищо не си претърпяла и никак не си зряла за възрастта си. Това, че си претърпява любовно разочарование, не означава, че кой знае през какво си минала, за да си СМЯТАШ ,че си зряла за възрастта си.

Той е на 29 и даже още в самото начало ти е намекнал за секс. Питала ли си се изобщо, защо МЪЖ на неговите години, ще тръгне да се занимава с ДЕТЕ като тебе? Хайде, отговори си на въпроса. И не се занимавай с него. Струва ми се, че от сега ми е ясно какво ще последва. А определено последствията няма да са добри.

Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Като ти четох другите форумни мнения, доста различни изказвания имаш(че си на 14 и половина нпример)..
    ОМГ коя си ти че да съдиш?

Ми голям праз излъгала съм за възрастта си това не ме прави нито незряла нито трол - като няма какво да кажете си мълчете там!!!

лоллз,тва нещо наистина много се вживява във фейк историята си..

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Натроли ли се добре?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    лоллз,тва нещо наистина много се вживява във фейк историята си..
    Оф, отивай да гледаш саут парк като си толкова зрял за историята ми

Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Натроли ли се добре?
    Само ме обиждат банни ги ако наистина си супер модератор

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Само ме обиждат банни ги ако наистина си супер модератор
    Толкова не ви бива, че няма на къде повече. Нещастните ви опити за тролене вече са толкова прозрачни.
    Темата ти приключва тук и сега. И ако още един път се опиташ да правиш глупости (поне измисли нещо, дето да не е такъв бълвоч), ще си починеш известно време от форума.

Ясно ли се изразих?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Оф, отивай да гледаш саут парк като си толкова зрял за историята ми
    на 100% съм сигурнА,че не разбираш и половината в тази анимация

Град
    В мазето
    Що да е бълвоч? |-(

ОМГ коя си ти че да съдиш?

Ми голям праз излъгала съм за възрастта си това не ме прави нито незряла нито трол - като няма какво да кажете си мълчете там!!!
    Като си написал/а в една тема, че си на 14 и са те опъвали отзад 8 момчета, значи или си много голяма курва или ТРОЛ. А щом тролиш в една тема, що да не тролиш в другите?
    Аз казах мнение и по темата, така че не е като да не съм имала какво да кажа по нея

Град
    В мазето
    Като си написал/а в една тема, че си на 14 и са те опъвали отзад 8 момчета, значи или си много голяма курва или ТРОЛ. А щом тролиш в една тема, що да не тролиш в другите?
    Аз казах мнение и по темата, така че не е като да не съм имала какво да кажа по нея
    Сори че нямаш чувство за хумор а дори и 6541546543 момчета да са ме опъвали не ти влиза в работата

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Малоумно е да се подигравате с неща, на които всеки ден стават жертви невинни момичета.

Град
    В мазето
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Малоумно е да се подигравате с неща, на които всеки ден стават жертви невинни момичета.
    Наистина е лошо да си жертва на любовта.. после много боли но мисля че този път ще се получи (Само дето явно няма да е с ваша помощ)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си