- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Снимка за бележник
Така, една позната винаги прави така - снима се вкъщи на бяла стена, отива в фотото и изваждат снимката като за бележник. Тази година и аз направих така и много се харесах, понеже иначе винаги ме правят ужасна. Имам снимките във всякакви размери на компютъра, но се чуда мисля, че не им трябва специален и че те ще си оправят всичко. Иначе като си снимам лицето и си оправям размерите я размазвам. Променх някои снимки потъмних ги, за да не си личи и сега са парфектни и остана само да си избера една. А и още един въпрос дали ще е по- скъпо от обикновенното снимане в фотото. Мерси. Моля за бързи отговори, че обичам преди започването на училище всичко да ми е готово.
Няма да е по - скъпо.
Преди години ми се беше наложи да изкарвам снимки от фотоапарата и само за първата ми бяха взели повечко, останалите бяха за 30 стотинки. Не бяха в малки размери, обаче. А нормално. Най - добре попитай във фотото. Евтино ще ти излезе, предполагам.
Не мисля,че ще ти излезе по-скъпо.
Снимката можеш да си я преоразмериш с photoscape и не
се размазва.Иначе идеята ти е добра,аз
никога не излизам добре на снимки за документи..
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
мерси
А ако се снимам с телефон дали ще излязат после с хубаво качество във фотото? Камерата е 5 мегапиксела и снимките са добри,ама не знам как ще излязат..
^^Да,с хубаво ка4ество 6те излязат,аз така направих миналата година.
Аз съм го правила, носиш си на флашка, четири снимки ми струваха 30 стотинки.
Мерси. Дано 2 седмици ми стигнат да си направя снимки и да се харесам.![]()
Радвам се, че дадох идея!!
аз от години правя такасамо че аз имам принтер към който като го купихме ни подариха специална фото-хартия (която има гланцово покритие баш като тези на снимките) та направо си ги принтирам на един такъв лист, режа ги и готово :Д