.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Снимка за бележник

Така, една позната винаги прави така - снима се вкъщи на бяла стена, отива в фотото и изваждат снимката като за бележник. Тази година и аз направих така и много се харесах, понеже иначе винаги ме правят ужасна. Имам снимките във всякакви размери на компютъра, но се чуда мисля, че не им трябва специален и че те ще си оправят всичко. Иначе като си снимам лицето и си оправям размерите я размазвам. Променх някои снимки потъмних ги, за да не си личи и сега са парфектни и остана само да си избера една. А и още един въпрос дали ще е по- скъпо от обикновенното снимане в фотото. Мерси. Моля за бързи отговори, че обичам преди започването на училище всичко да ми е готово.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Няма да е по - скъпо.

Преди години ми се беше наложи да изкарвам снимки от фотоапарата и само за първата ми бяха взели повечко, останалите бяха за 30 стотинки. Не бяха в малки размери, обаче. А нормално. Най - добре попитай във фотото. Евтино ще ти излезе, предполагам.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Не мисля,че ще ти излезе по-скъпо.
    Снимката можеш да си я преоразмериш с photoscape и не
    се размазва.Иначе идеята ти е добра,аз
    никога не излизам добре на снимки за документи..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

А ако се снимам с телефон дали ще излязат после с хубаво качество във фотото? Камерата е 5 мегапиксела и снимките са добри,ама не знам как ще излязат..

^^Да,с хубаво ка4ество 6те излязат,аз така направих миналата година.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Аз съм го правила, носиш си на флашка, четири снимки ми струваха 30 стотинки.

Мерси. Дано 2 седмици ми стигнат да си направя снимки и да се харесам.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Мерси за идеята

Радвам се, че дадох идея!!

Мега фен Аватара на Dagichka
    аз от години правя така само че аз имам принтер към който като го купихме ни подариха специална фото-хартия (която има гланцово покритие баш като тези на снимките) та направо си ги принтирам на един такъв лист, режа ги и готово :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си