.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Супер фен Аватара на ~The Smile~

Question Да пия ли боза...

Здравейте. Почти на 13 съм и имам въпрос. Дали да пия боза,за да ми се развият по-бързо гърдите или не? Притеснявам се,че само аз съм най-слабата в класа и нито цикъл имам ,нито гърди...Моля за съвети. Предварително благодаря!!!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    На 13 си… За къде бързаш? Има си време за всичко. И без бозица ще ти пораснат, спокойно.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бозата е вкусна, а това, че влияе на гърдите е мит. Ако прекаляваш с нея може да качиш кила.

Голям фен Аватара на explosion_
    Бозата е велика. Пий недей да ти пука, поне ще си сигурна, че това за гърдите е мит както каза dimitar_ak

Banned Голям фен
    мале ти не пиеш боза ли бе човек леелелле ужас бързо преди да си хванала болеста наречена\"нямацикълогардоз а\" на ден минимум летар и половина боза трябва да консумираш а през лятото до два и половина.по малко и може да стане опасно сега трябва да наваксаш не те знам как ама тръгвай преди да за затворили баничарниците..

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Пий лайна ако щеш, циците не растат от тва.

BTW, само аз ли си мисля, че съразмерни цици е далеч по-добре от големи цици?
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на shmatarok
    Боза?

Няма лошо, ако искаш пий, но не чакай резултати. Хапвай си нормално, до година-две и ти ще започнеш да се развиваш и се радвай на времето, в което нямаш цикъл.

Ох стига с тия глупости. Това вярване за бозата трябва да се изкорени завинаги.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    С бозата най - много да качиш няколко кила и да уголемиш дупето, нищо друго няма да стане.

Голям фен
    спи от 22:00 нататака и се храни с плодове,зеленчуци,месо,ядк ,3л вода на ден(лятото).Храни се 4-5 хранения.Може да пиеш бирена мая.Тренирай лостове и трябва да има ефект :Д
    skype dubi95

Голям фен Аватара на Psyko Nuts
    То ако от това растяха цици, нямаше хората да си слагат силикон, ами щяха завод за боза да имат.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Psyko Nuts Виж мнението
    То ако от това растяха цици, нямаше хората да си слагат силикон, ами щяха завод за боза да имат.

По темата - каквото и да правиш е много малко вероятно да предизвикаш уголемяването на бюста. Та ти сега влизаш в пубертета, като ти дойде цикъла вече и растежа ще започне да е по-видим
    Стой си на задника, сега започва развитието ти.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Гърдите се развиват след като вече имаш цикъл. Така че,търпение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си