Само в моята стая имам 105 книги !От малка обожавам да чета обаче тези които ни дават за лятото много рядко се случва да са ми интересни :X
Обичам да чета,даже много.Март месец прочетох "Зеленият път" - Стивън Кинг и въпреки че бях гледала филма,книгата ми беше невероятно интересна,прочетох я за 2 дни на плажа.От там се зарибих по него и прочетох "Гробище за домашни любимци" ; "Мизъри" ; "Торба с кости" . Имам и на Сидни Шелдън повечето книги.Много обичам да чета биографични книги и имам много за Майкъл Джаксън,Елизабет Тейлър.. Колекция не мога да го нарека,защото нямам полици в стаята и всички книги са наблъскани по най-различни шкафове..![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Аз имам 102.Тези са си лично мои.
Всички останали са в хола, но преди всичко беше при мен. Имах над 200-250 книги в стаята. Лудница.
На село също имаме една огромна библиотека, която е на майка ми и на сестра й, но аз най-редовно си крада книжки от там.
Обожавам да чета, правя го предимно вечер в леглото. През деня някак не мога да се отдам на 100% на историята, която чета. Само Хари Потър съм го чела през деня на компютъра, но тази поредица съм я препрочитала поне 5-6 пъти иии по всяко време на денонощието мога да се потопя в историята.
Имах един период, в който четях чиклит романчета, но след като прочетох "Пудъл Спрингс" на Робърт Б. Паркър и Реймънд Чандлър, започнах да чета криминални романи предимно. Но ми е трудно вече да си намирам наистина добри книги, за това разнообразявам с всякакви други жанрове.
Наскоро четох "Терапията" на Себастиан Фитцек. Страхотна книга, прочетох я за 2 дни. "Марианската падина" на Стил Олтън е една сред любимите ми.
Заглавия мога да изброя много. Фабрика за бубулечки, Дъщерята на Якудза, Метамофрозата, Дом на края на света, Тайният дневник на Лора Палмър, Невинни в смъртта, Последният валс на Матилда (тази ми е може би една от най-любимите), Лъки, Мълчанието на агнетата и т.н. и т.н. Имам си тетрадка, в която записвам всички заглавия и ако я отворя, ще трябва да правя нова тема.
Стивън Кинг няма да споменавам колко го обожавам. От библиотеката не се връщам без негова книга. Остават ми още няколко и ще мога да се похваля, че съм прочела всичко, което е излязло от главата му под формата на разказ/роман.
И спря да се върти за миг земята..
Обичам да чета : ) Любимия ми автор е Стивън Кинг. Предимно негови книги чета, просто са написани по невероятно интересен начин, грабват ти вниманието. Любимата ми книга е "Сияние". Също така ми хареса "Древния враг" на Дийн Кунц, "Магически убийства" на Питър Строб, "Подмененият" на Брена Йованов и много други книги : )
Момиче съм! xD
Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.
Уча се от всеки, но не подражавам на никой!
Подмененият на мен не ми хареса нещо,я кажи как свършва.
Последно редактирано от Dark_Vampire23 : 09-17-2012 на 01:21
Скоро четох "50 нюанса сиво'', мнооого е добра, препоръчвам я.
Аз за жалост нямам много книги-финансиииии..НООООО има библиотеката !!! това спасява нищожното ми съществуване на тази планета ;д и сега съм на Госпожица Малък Жераф на Сайо Масуда
Обожавам да чета. :3
Книгата, както казват е ''прозорец към света'' и са прави.
Любимите ми книги са :
1. "Кръстникът"
2. "Последният дон"
3. Чудовищен
На мен пък Кинг не ми харесва, малко театрално ми идва писането му.
По принцип обичам трудни психологически романи от сорта на Престъпление и наказание, Идиот на Достоевски.
Харесвам да чета философски,психологически, социални трудове на различни автори/учени - Фром, Ницше, Сартр, Мартин Хайдегер.... прекално много са :Д
Много ми допада "леко" циничният стил на Буковски :Д
Много обичам да чета книги за индианци - Винету, Оцеола, Синовете на великата мечка, но като цяло се хвърлям винаги на тежки книги. :Д
Като за начало обожавам фентъзи: "Хари Потър", "Игрите на глада", "Пърси Джаксън и боговете на Олимп", "Реликвите на смъртните", "Дивергенти", "Академия за вампири", "Здрач" (в известна степен, хаха), "Хрониките на чародейците", "Властелинът на пръстените" и т.н.
Наскоро се запалих по Джон Грийн. "Вината в нашите звезди" и "Къде си, Аляска?" са невероятни!
Стивън Кинг над всичко!![]()
Аз сега чета "Моят свети валентин" и си търся нещо подобно. Ако някой знае, моля да ми пише![]()
Многообичам да чета,моят любим автор е Стивтън Кинг ,а любими книги—Гробище за домашни любимци,То,Проклятието,Път а мрежа,Сияние
Последно редактирано от valentinadr : 08-07-2013 на 14:25
Честно да си кажа, преди не обичах да чета много само защото книгите, които са за летен прочит са просто мно-о-о-о-го скучни. Разбирам, да, българска класика, всеки уважаващ се българин трябва да ги е прочел и т.н. Просто не разбирам защо ще дават " Под игото" на деца в шести клас O.o Запалих се по четенето, когато видях трейлъра " Игрите на глада". Един ден излязох, купих си книгата и се влюбих. Предпочитам да НЕ чета онлайн, защото очите се изморяват много по-бързо.
Любими книги нямам, защото всички, които съм прочела , ми допадат по един или друг начин. Напоследък се каня да прочета " Къде си, Аляска?".Препоръчвам да пробвате " Топли тела". Скоро излиза и филмът.