.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: Книги

Повече от фен Аватара на autumn_eyes
    Цитирай Първоначално написано от R.o.s.i.t.z.z.a Виж мнението
    Обожавам да чета в момента чета Български хроники. В училище мразех историята заради учителките, но тази книга ми обърна представите за народа ни. Няма нищо общо с това, което учим в училище.
    Кое издателство, автор?

Голям фен Аватара на black pearl
    Само в моята стая имам 105 книги ! От малка обожавам да чета обаче тези които ни дават за лятото много рядко се случва да са ми интересни :X

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm Виж мнението
    Обичам да чета, особено вечер.
    Засега фаворит ми е "Ако утрото настъпи".
    Сидни Шелдън,а?
    Уникална книга,препоръчвам я на всеки!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Повече от фен Аватара на R.o.s.i.t.z.z.a
    Цитирай Първоначално написано от autumn_eyes Виж мнението
    Кое издателство, автор?
    Автор: Стефан Цанев
    Издател: Труд

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Обичам да чета,даже много.Март месец прочетох "Зеленият път" - Стивън Кинг и въпреки че бях гледала филма,книгата ми беше невероятно интересна,прочетох я за 2 дни на плажа.От там се зарибих по него и прочетох "Гробище за домашни любимци" ; "Мизъри" ; "Торба с кости" . Имам и на Сидни Шелдън повечето книги.Много обичам да чета биографични книги и имам много за Майкъл Джаксън,Елизабет Тейлър.. Колекция не мога да го нарека,защото нямам полици в стаята и всички книги са наблъскани по най-различни шкафове..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Само в моята стая имам 105 книги !
    Аз имам 102. Тези са си лично мои.
    Всички останали са в хола, но преди всичко беше при мен. Имах над 200-250 книги в стаята. Лудница.
    На село също имаме една огромна библиотека, която е на майка ми и на сестра й, но аз най-редовно си крада книжки от там.
    Обожавам да чета, правя го предимно вечер в леглото. През деня някак не мога да се отдам на 100% на историята, която чета. Само Хари Потър съм го чела през деня на компютъра, но тази поредица съм я препрочитала поне 5-6 пъти иии по всяко време на денонощието мога да се потопя в историята.
    Имах един период, в който четях чиклит романчета, но след като прочетох "Пудъл Спрингс" на Робърт Б. Паркър и Реймънд Чандлър, започнах да чета криминални романи предимно. Но ми е трудно вече да си намирам наистина добри книги, за това разнообразявам с всякакви други жанрове.
    Наскоро четох "Терапията" на Себастиан Фитцек. Страхотна книга, прочетох я за 2 дни. "Марианската падина" на Стил Олтън е една сред любимите ми.
    Заглавия мога да изброя много. Фабрика за бубулечки, Дъщерята на Якудза, Метамофрозата, Дом на края на света, Тайният дневник на Лора Палмър, Невинни в смъртта, Последният валс на Матилда (тази ми е може би една от най-любимите), Лъки, Мълчанието на агнетата и т.н. и т.н. Имам си тетрадка, в която записвам всички заглавия и ако я отворя, ще трябва да правя нова тема.
    Стивън Кинг няма да споменавам колко го обожавам. От библиотеката не се връщам без негова книга. Остават ми още няколко и ще мога да се похваля, че съм прочела всичко, което е излязло от главата му под формата на разказ/роман.
    И спря да се върти за миг земята..

Аз имам 123 книжки.

Супер фен Аватара на an0niimka
    Град
    L.A.
    Обичам да чета : ) Любимия ми автор е Стивън Кинг. Предимно негови книги чета, просто са написани по невероятно интересен начин, грабват ти вниманието. Любимата ми книга е "Сияние". Също така ми хареса "Древния враг" на Дийн Кунц, "Магически убийства" на Питър Строб, "Подмененият" на Брена Йованов и много други книги : )
    Момиче съм! xD

Който никога не е преживявал истинската мъка,не е способен да усети истинското щастие.

Уча се от всеки, но не подражавам на никой!

Подмененият на мен не ми хареса нещо,я кажи как свършва.
    Последно редактирано от Dark_Vampire23 : 09-17-2012 на 01:21

Супер фен Аватара на Christinna
    Скоро четох "50 нюанса сиво'', мнооого е добра, препоръчвам я.

Аз за жалост нямам много книги-финансиииии..НООООО има библиотеката !!! това спасява нищожното ми съществуване на тази планета ;д и сега съм на Госпожица Малък Жераф на Сайо Масуда

Цитирай Първоначално написано от mkio Виж мнението
    Спестявам пари и си ги купувам по интернет, по-изгодно е
    Вместо да си хабиш парите може да си направиш карта за местната библиотека и да си взимаш книги от там.
    Та за любимата ми книга е "Пърси Джаксън" цялата поредица.И да питам някой има ли проблем с намирането на задължителните за лятото книги (от училище)?

Голям фен Аватара на yolo..
    Обожавам да чета. :3
    Книгата, както казват е ''прозорец към света'' и са прави.
    Любимите ми книги са :
    1. "Кръстникът"
    2. "Последният дон"
    3. Чудовищен

На мен пък Кинг не ми харесва, малко театрално ми идва писането му.
    По принцип обичам трудни психологически романи от сорта на Престъпление и наказание, Идиот на Достоевски.
    Харесвам да чета философски,психологически, социални трудове на различни автори/учени - Фром, Ницше, Сартр, Мартин Хайдегер.... прекално много са :Д
    Много ми допада "леко" циничният стил на Буковски :Д
    Много обичам да чета книги за индианци - Винету, Оцеола, Синовете на великата мечка, но като цяло се хвърлям винаги на тежки книги. :Д

Като за начало обожавам фентъзи: "Хари Потър", "Игрите на глада", "Пърси Джаксън и боговете на Олимп", "Реликвите на смъртните", "Дивергенти", "Академия за вампири", "Здрач" (в известна степен, хаха), "Хрониките на чародейците", "Властелинът на пръстените" и т.н.
    Наскоро се запалих по Джон Грийн. "Вината в нашите звезди" и "Къде си, Аляска?" са невероятни!
    Стивън Кинг над всичко!

Аз сега чета "Моят свети валентин" и си търся нещо подобно. Ако някой знае, моля да ми пише

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Чела ли си нещо за Слепецът? (поредица руски романи) Питам теб, защото виждам, че четеш криминални романи.
    за жалост още не ;/

Повече от фен Аватара на valentinadr
    Многообичам да чета,моят любим автор е Стивтън Кинг ,а любими книги—Гробище за домашни любимци,То,Проклятието,Път а мрежа,Сияние
    Последно редактирано от valentinadr : 08-07-2013 на 14:25

Обичам да чета.
    В момента чета Скай от Джос Стърлинг

Честно да си кажа, преди не обичах да чета много само защото книгите, които са за летен прочит са просто мно-о-о-о-го скучни. Разбирам, да, българска класика, всеки уважаващ се българин трябва да ги е прочел и т.н. Просто не разбирам защо ще дават " Под игото" на деца в шести клас O.o Запалих се по четенето, когато видях трейлъра " Игрите на глада". Един ден излязох, купих си книгата и се влюбих. Предпочитам да НЕ чета онлайн, защото очите се изморяват много по-бързо.
    Любими книги нямам, защото всички, които съм прочела , ми допадат по един или друг начин. Напоследък се каня да прочета " Къде си, Аляска?".Препоръчвам да пробвате " Топли тела". Скоро излиза и филмът.

Фентъзитата и криминалетата са ме любимите!<3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си