.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Unhappy Моля помогнете

Така бях написал тема за пишока ми, как не го "отварям" напълно като е в ерекция и прочие, може да я видите на 1 страница е ! Та така мисля че не бях описал проблема ми точно и реших да се разровя в google да видя за снимки с сходен проблем (ако има такъв) моя пишок има почти същия проблем, ако е проблем де...
    http://prikachi.com/images.php?images/187/5206187h.jpg
    Моля кажете това напълно "разтворена главичка" на пишок ли е !
    Използвам "пишок" а не пенис защото звучи по яко !

Повече от фен Аватара на mkio
    Да, този пенис не е напълно забелен, дори в мината ти тема те посъветвах да го опъваш полека при къпане, да предпочитане намазан с нещо хлъзгаво преди това и нещата ще станат.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Цитирай Първоначално написано от mkio Виж мнението
    Да, този пенис не е напълно забелен, дори в мината ти тема те посъветвах да го опъваш полека при къпане, да предпочитане намазан с нещо хлъзгаво преди това и нещата ще станат.
    +1^^ а и кво питаш, то си личи... да дойдем да го оправим ли, кво ;ДД

Питай тати за "пишока". Трябва да си кьорав да не видиш че не е напълно забелен.

Цитирай Първоначално написано от deniity.we Виж мнението
    Питай тати за "пишока". Трябва да си кьорав да не видиш че не е напълно забелен.
    Аз да не съм луд да се снимам там и да се качвам в интернет <.<
    това не е мой а намерих в google, а да показвам на татко снимки от интернет на такива работи ...

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Тцтцтц.... няма да му показваш снимки,а ще му покажеш директно проблема.Няма нищо срамно.По -скоро ще си луд ако НЕ го направиш...все пак ти е баща,не е някой педофил .

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Аз си го забелих, като бях на 12, колкото по рано, толкова по-добре според мен и дори сега постоянно ми стои забелен, просто изведнъж дърпаш и готово-боли малко но после нямаш проблеми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си