- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви..
Чудех се вашите родители проверяват ли ви хронологиите,историята в нета,телефонни обаждания и т.н.?Изобщо бъркат ли ви се в личното пространство?![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
не
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
Не. Родителите ми са нормални.
И спря да се върти за миг земята..
Не, но бабите ми са се бъркали ожесточено по дневници, тетрадки, бележки, чанти, тайни места и т.н. После винаги се издаваха. Така се научих да укривам всичко като специалист.
always late but worth the wait!
Не и не искам.
Не
Когато бях по-малка майка ми го е правила,но само при екстремни скандали.
:дд Не, никога не се е случвало. Най-много да ми вдигнат телефона когато звъни, а съм в банята или нещо такова. :дд
телефона ми има по принцип парола,но иначе и без това не са го пипали... и хронологии не ми пипат.. абе точно в това отношение не мога да се оплача - не ми пипат в нещата
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
Компа ми е с парола...
Телефона ми винаги е около мен...не го изпускам от поглед
Нека се пробват... ;]
Ами по принцип никога не са ми се бъркали, винаги съм си имал личното пространство. Когато бях малък интернета беше лукс достъпен само през модем, нямаше скайп, да не говорим за фейсбук, така че са нямали и къде да се месят особено. Сега вече няма как да се ровят, освен ако не попаднат на нещо случайно, но пак ме съмнява че ще го гледат, след като е лично. По-начало информация която не искам да попада в ръцете на друго лице си я предпазвам допълнително.
Maйка ми не знае, че браузърите имат история, ти питаш дали я проверява.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."