.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Моля ви дайте ми съвет !

Здравейте !
    Преди около една седмица, се разделих с приятеля си с който бяхме заедно година и нещо. Разделихме се, защото той при най - малката караница, ме биеше и псуваше...караше ме да се чувствам нищожна. Обичах го и може би затова търпях този всекидневен кошмар, но един ден просто си казах, че не мога да продължавам така! Наскоро обаче, започнах да си пиша с най - добрия му приятел, който ме покани уж да пием по кафе...но не стана точно така и се стигна до там че преспах с най - добрия приятел на бившото си гадже. Проблемът е там, че в момента се чуствам като пълна уличница, но и донякъде съм доволна, защото поне няма да ме боли толкова, когато виждам, че бившия ми вече излиза с различни момичета всеки ден и не му пука какво ми е причинявал.
    Темата не е точно за тази категоря, но моля ви дайте ми съвет, как да продължа напред... Благодаря предварително !

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Преспи със 100 момчета, като онаа 14 годишната.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Не мога да разбера защо всяко(почти) момиче след като скъса с дадено момче се държи сякаш света е загинал??Скъсали сте-не е голяма трагедия..Разбирам да ти е гадно 2-3 дена,но животът продължава.

Няма как да изпусна да добавя някое клише-"След мъж и автобус не се тича-следващият е след 5 мин".И все пак,ако и ''следващият'' не те устройва,изчакай още малко,ще дойде,това което търсиш...

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Преспи със 100 момчета, като онаа 14 годишната.
    И такава ли е имало?

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Той те е биел и псувал,а ти не можеш да преодолееш,че вече не сте заедно?
    Не е нужно да се чувстваш като уличница,защото си спала с друг,просто си била уязвима..
    Забрави го,със сигурност ще си намериш нещо много по-добро
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на nymphadora
    При положение,че бившият ти се е държал отвратително с теб,не виждам какво се тюхкаш.
    Решила си-преспала си с другото момче.Ако толкова се притесняваш,че си постъпила като уличница,да си го обмислила преди това.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    И такава ли е имало?
    ти съмняваш ли се
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Няма какво да се тръшкаш , първо бившият ти не е никакъв мъж , сериозно как може да посегне на момиче
    и второ , за такъв боклук като този, не си струва , и не не си уличница , тука из форума се носи една сентенция от векове а тя гласи именно "Курва е състояние на духа" , тоест ако ти самата не се чувстваш като такава ( в случая няма нужда да се чувстваш така) значи не си
    Била си уязвима , момчето не се е отказало , и 2-мата сте знаели какво правите, не не си уличница и няма смисъл да се мислиш за такава , горе главата

П.С. Темата ти е за любов
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    И какъв е проблема?

Искала си го - направила си го.
    Още повече, че си необвързана и си далеч от оня идиот. Проблемът, че се мислиш за такава, ще изчезна, когато мислиш преди да направиш нещо. Макар, че щом си го искала, проблеми не виждам.

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И какъв е проблема?

Искала си го - направила си го.
    Още повече, че си необвързана и си далеч от оня идиот. Проблемът, че се мислиш за такава, ще изчезна, когато мислиш преди да направиш нещо. Макар, че щом си го искала, проблеми не виждам.
    +1

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Има, има, 14 годишна преспала със 100 мъже за месец за некъв бас.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Имала си много извратено разбиране за любов.Прекалено си била наранена и първото по-положително отношение към теб те е подтикнало към такива действия.Не се самообвинявай,не си сгрешила кой знае колко,животът си е твой и няма нищо лошо да го живееш,както за момента си намерила за добре.А бившият ти заслужава точно да разбере и да го заболи,в което силно се съмнявам де...Не се чувствай гузна нито пред него,нито пред себе си!Всеки има право на щастие.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Нищо не си загубила. Даже си се отървала. А приятелят му, с когото си преспала, едва ли е много по-различен от него.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Само на мен ли ми се струва трол...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Всичките ми връзки са били от по 1/2 години и все са били сериозно ( това, че сме скъсали, не е било поради липса на чувства, а по-скоро, понеже след време е изниквал проблем, който не сме можели да подминем и не се е оправял с много време). Винаги съм правила една грешка. Скъсам ли с дадено момче (ок сдухвам се-даже това е по-добре от това, което следва). Затварям се в къщи пред компютъра и пускам една игра RuneScape. Понеже съм сама и може би едно от малкото момичета, българки, които играят веднага се заговарям с някой. Винаги се сприятеляваме до състояние брат и сестра. Даже често съм се сприятелила с тези хора месеци преди да скъсам с приятеля си. И като скъсам с него и си казвам на приятелчето от играта да се видим и винаги е с мисълта просто като приятели да се видим и какво става....винаги, ама винаги тръгваме на първата вечер. Нз как става, но се залепят за мен и остават с мен за години . Никога не си давам почивка повече от 3 дена без гадже, даже и да не съм търсила такова. Това е и грешката ми, понеже действам прибързано и това след години води до раздялата ни, понеже не съм опознала момчето достатъчно добре и след време проявява качества, с които не мога да вижея. Когато бях на 16 скъсах с едно момче и се чух с 1 приятел от тази игра да се видим. То какво стана тръгнахме....уж и той на 16 пък полувин година по-късно се видях с майка му и се оказа, че момчето е било на 13 и не ми е казал, понеже съм щяла да го отхвърля. Затова не прибързвай с връзките и сексът, понеже може да те исползват, но ти си решаваш. На мен това момче след 2 години ми омръзна, понеже хем по-малък с 3 години, хем си занемари и хигиената и реших да се видя с едно момче, което ми беше като брат пак от тазси игра. След седмица трябваше да се връща в Холандия и исках да се видим, понеже друга възможност нямаше да имаме. То пък се оказа, че той е влюбен в мен от 2 години и като се замисля много се бореше за мен , но не го бях забелязвала. Видяхме се, направихме си страхотен купон с лудия ми баща и приятелката му и взехме, че тръгнахме. Не правих секс нито нищо, което ме зарадва, понеже можеше да се въсползва, но не го направи. Е резултатът от тази връзка е, че от година сме заедно адски се обичаме. На нова година в Холандия ми предложи брак и всичко е супер.
    Просто внимавай с решенията си, понеже явно си оязвима и не се знае на какъв ще попаднеш. На човек като бившия ми, който ще те излъже или по-зле да те исползва или на човек като годеника ми, който ще те цени. Избързването не е лошо, но е рисковано, затова си помисли дали пак да спиш с приятеля на бившия ти, понеже те са си приятели или ще разбиеш приятелството му, или има риск той да е като бившият ти и след време и тази лоша черта да се прояви.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Няма какво да се тръшкаш , първо бившият ти не е никакъв мъж , сериозно как може да посегне на момиче
    и второ , за такъв боклук като този, не си струва , и не не си уличница , тука из форума се носи една сентенция от векове а тя гласи именно "Курва е състояние на духа" , тоест ако ти самата не се чувстваш като такава ( в случая няма нужда да се чувстваш така) значи не си
    Била си уязвима , момчето не се е отказало , и 2-мата сте знаели какво правите, не не си уличница и няма смисъл да се мислиш за такава , горе главата

П.С. Темата ти е за любов
    +1
    Ако и се чувстваш един вид отмъсетана преспивайки с най-добрият му приятел, още по-добре Важното е ти да се чувстваш дпбре, а не това говно ( без извинение ) бившият ти. Ако не е много лично колко време го търпя тоя? Дано не е било много.

Мега фен
    Град
    <3
    Усещам нещо... нещо... нещо като желание за натриване на нечий нос (в случая неговия), което води за ръчичка пораснала, или не г-ца Злоба, което пък ме погнусява. И аз бих се чувствала като уличница сигурно. Така трябва да се чувстваш. Той е бил ужасен, сега и ти си такава - квит сте, а? Ако той преспи с най-добрата ти приятелка, как ще се почувстваш?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    +1
    Ако и се чувстваш един вид отмъсетана преспивайки с най-добрият му приятел, още по-добре Важното е ти да се чувстваш дпбре, а не това говно ( без извинение ) бившият ти. Ако не е много лично колко време го търпя тоя? Дано не е било много.
    висша форма на егоизъм
    и от такива неща се погнусявам
    Каква е тая филмарщина бе? Отмъстена?! втф?! С кой акъл ще искаш да отмъщаваш на човек, който си твърдял, че си обичал, каквото и да ти е причинил?! Тея неща, които изпитвате, след като развалите отношенията си с някой, ви правят равни с този, към който ги изпитвате.
    Ебати злобата. Кое му е 'още по-добре-то', че е преспала с най-добрия му приятел?!
    За това ми е неудобно да се мисля за жена.
    И аз съм имала зверски скандали с бившия си, обиждали сме се с АДСКИ грозни думи, от които съм се скъсвала да рева, но съм човечна и няма как да изпитвам отрицателни чувства, защото споделях живота си с него. Преживях го и остава в миналото.
    Ако твоя мъж ХИПОТЕТИЧНО се държи като боклук с теб, какви неща ще наговориш за него, след като сега го прегръщаш и му казваш, че е всичко за теб?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Няма нищо лошо в една хубава доза егоизъм При условие, че бившият и я е третирал по този начин, каквито и мизерии да му натвори, пак ще му е малко. В случая няма нищо злобно, момичето си продължава живота и това е.
    И хипотетично моя мъж си го познавам доста добре и знам що за човек е, е не е от тея дето ще се държат с годеницата си като с боклук. И още по хипотетично защо замесваш личният ми живот в даденият казус?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О форум драма

Давайте!
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не си изневерила на никого, за да си гузна. Направила си си кефа, не си била обвързана, няма лошо в това.

Мега фен
    Град
    <3
    Няма нищо лошо в една хубава доза егоизъм При условие, че бившият и я е третирал по този начин, каквито и мизерии да му натвори, пак ще му е малко. В случая няма нищо злобно, момичето си продължава живота и това е.
    И хипотетично моя мъж си го познавам доста добре и знам що за човек е, е не е от тея дето ще се държат с годеницата си като с боклук. И още по хипотетично защо замесваш личният ми живот в даденият казус?
    Не ме интересува личния ти живот.
    Ти знаеш ли какво значи 'хипотетично'?
    И да, има лошо в дозата егоизъм. Което не значи, че ще се оставяш да те тъпчат и унижават, но да си егоист е кофти. Няма нищо общо между двете.
    К'во значи 'пак ще му е малко'? Това не е ли злобно?
    А под 'продължава живота си', разбирам да си тръгне без да се обръща, без чувства, без задни помисли.
    Може и аз да греша, на думи е лесно, но се опитвам да съм разбрана и да не тая разни деградивни чувства.

П.П. Не се заяждам, нямам нищо против теб. -.-
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Щеше да е "продължаване с живота", ако тя не се чувстваше кофти след това. Самият факт, че се чувства зле, че го е направила, означава, че има неразрешен конфликт. Когато има неразрешен конфликт, най-лошото възможно нещо е да изчукаш най-добрия му приятел.
    Да не говорим, че е грозно.
    Курвенско.

*Авторката, ще ме прощаваш...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Дай си втори шанс с приятеля на бившия ти. Все пак той вече те е преодолял, направи го и ти. Животът продължава и ще срещнеш някой, който наистина ще те обича и няма да те наранява !
    "Cuando amor no es locura, no es amor." - "Когато любовта не е лудост, не е любов."

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Smiilee Виж мнението
    Дай си втори шанс с приятеля на бившия ти.

Ха-ха-ха по-голяма простотия не бях чела досега,забавен/а си Значи я съветваш от едната отрепка да се натресе на другата,която може да е и по-голяма щом се възползва чисто физически от емоционално наранено момиче,при това бивша приятелка на уж най-добрия му приятел?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си