Всичките ми връзки са били от по 1/2 години и все са били сериозно ( това, че сме скъсали, не е било поради липса на чувства, а по-скоро, понеже след време е изниквал проблем, който не сме можели да подминем и не се е оправял с много време). Винаги съм правила една грешка. Скъсам ли с дадено момче (ок сдухвам се-даже това е по-добре от това, което следва). Затварям се в къщи пред компютъра и пускам една игра RuneScape. Понеже съм сама и може би едно от малкото момичета, българки, които играят веднага се заговарям с някой. Винаги се сприятеляваме до състояние брат и сестра. Даже често съм се сприятелила с тези хора месеци преди да скъсам с приятеля си. И като скъсам с него и си казвам на приятелчето от играта да се видим и винаги е с мисълта просто като приятели да се видим и какво става....винаги, ама винаги тръгваме на първата вечер. Нз как става, но се залепят за мен и остават с мен за години . Никога не си давам почивка повече от 3 дена без гадже, даже и да не съм търсила такова. Това е и грешката ми, понеже действам прибързано и това след години води до раздялата ни, понеже не съм опознала момчето достатъчно добре и след време проявява качества, с които не мога да вижея. Когато бях на 16 скъсах с едно момче и се чух с 1 приятел от тази игра да се видим. То какво стана тръгнахме....уж и той на 16 пък полувин година по-късно се видях с майка му и се оказа, че момчето е било на 13 и не ми е казал, понеже съм щяла да го отхвърля. Затова не прибързвай с връзките и сексът, понеже може да те исползват, но ти си решаваш. На мен това момче след 2 години ми омръзна, понеже хем по-малък с 3 години, хем си занемари и хигиената и реших да се видя с едно момче, което ми беше като брат пак от тазси игра. След седмица трябваше да се връща в Холандия и исках да се видим, понеже друга възможност нямаше да имаме. То пък се оказа, че той е влюбен в мен от 2 години и като се замисля много се бореше за мен , но не го бях забелязвала. Видяхме се, направихме си страхотен купон с лудия ми баща и приятелката му и взехме, че тръгнахме. Не правих секс нито нищо, което ме зарадва, понеже можеше да се въсползва, но не го направи. Е резултатът от тази връзка е, че от година сме заедно адски се обичаме. На нова година в Холандия ми предложи брак и всичко е супер.
Просто внимавай с решенията си, понеже явно си оязвима и не се знае на какъв ще попаднеш. На човек като бившия ми, който ще те излъже или по-зле да те исползва или на човек като годеника ми, който ще те цени. Избързването не е лошо, но е рисковано, затова си помисли дали пак да спиш с приятеля на бившия ти, понеже те са си приятели или ще разбиеш приятелството му, или има риск той да е като бившият ти и след време и тази лоша черта да се прояви.