.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Супер фен Аватара на Incadeptus
    Да си готин хм.Да си готин за мен поне ще ти кажа какво е готин човек.За мен готин човек е такъв,който може да отстоява мнението си.Интелигентен преди всичко.Разумен.Да осмисля нещата.Да мисли преди да действа.И да мисли няколко хода напред.Да възприема нещата по свой си начин.Да не се прави на точка номер 1,която ти написа.(задължително)Да отвори ума си за нови неща и да приема новите идеи.Да е спокоен и когато някой го обиди или нещо да не му пука чак толкова.Ако вярва в нещо и знае,че е истина,доказал го е на себе си,просто да не го налага на другите.Да го спомене,да се изрази,да сподели идеи,мнения,но да не убеждава хората в тях.Да споделя,да се изразява спокойно без да се притеснява "какво ще кажат хората".Според мен това е готин човек.

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

кредитна карта с 2000 евро и 2 см пишка.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от cerb12 Виж мнението
    кредитна карта с 2000 евро и 2 см пишка.

ако нЕмаш ланец на врата от ковано желязо или в краен случай прилепнали "маркови" парцали, нИ сЪ зачита.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    ако нЕмаш ланец на врата от ковано желязо или в краен случай прилепнали "маркови" парцали, нИ сЪ зачита.
    адидас блуза ,шапка , анцуг мирешещ на нафта и чехли от битака адидас и гръб като бидон.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от cerb12 Виж мнението
    адидас блуза ,шапка , анцуг мирешещ на нафта и чехли от битака адидас и гръб като бидон.
    да, да, ДА!

Авторе, намерихме отговора на въпроса ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си