- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ!!
Знам,че не е тук мястото за тази тема,но направих голяма глупост....Преди няколко дена си писах с едно момче,неща,които не трябваше да казвам....Сега той ще ги изпрати на хора,които не трябва да ги разбират,въпросът ми е-има ли как да изтрия съобщенията?
Хмм..наистина хитър ход-да споделяш неща,които могат да се използват срещу теб по скайп!!Не можеш да изтриеш съобщение по-старо от 2-3 часа(не съм много сигурна за времето).Да беше мислила малко по-рано
Няма как да го изтриеш,за това е трябвало да помислиш предварително и да внимаваш на кого се доверяваш
Зависи и какви неща си казала,може и да си измислиш някакво оправдание.. и това да ти е за поука![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
ХА-ха-ХА Аз не виждам проблем.![]()
![]()
След като изпрати тези неща,ти ще отречеш,че са истина какво му е сложното.Кажи на приятелите си:Всеки може да си съчини разни неща за мен.Това значи ли че трябва да вярвате на всички недостоверни лъжи казани по мой адрес?Мисля,че приятелите трябва да си имат доверие и да се подкрепят.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
кажи горното нещо и всичко ще е наред Дори и снимка да си му пратила,пак може да кажеш,че е фотошоп.Освен ако си човек,който не лъже,в което силно се съмнявам.Съмнявам се дали си и трол де,но както и да е...
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Ако съдя по профила ти си на 19, на тези години човек малко или много трябва да знае на кого може да се довери и на кого не, както и кога да спре да говори.
Няма нужда да ти казвам, колко си сгрешила, като си му казала(сигурен съм че вече се самообвиняваш). Единственият начин за които мога да се сетя (за сега) е да поговориш с него да не ти прави "мръсно", като ги издаде тия тайни иили да го направиш зависим от теб. Един вид, да откриеш някоя негова тайна и да я използваш срещу него така, и двамата ще останете в пасивно положение, и никой няма да издава тайни.
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Провери дали можеш да ги изтриеш или не!
Иначе , така или иначе, не виждам проблем. Да си мислила навреме и да си си държала езика зад зъбите, и да сте си писали по друга тема. Постъпила си ужасно глупаво и ми се струва, че изобщо и ти не знаеш защо. Ако направи това, което ти казва - е прав. Защото ти си постъпила грешно, не те. И в такъв случай ще е още по-глупаво да ги лъжеш.
Ами следващия път да ти е обеца на ухото да мислиш преди да пишеш![]()
Просто е! Не си пишете глупостите по скайп или където и да било ... Споделяйте каквото и на когото трябва очи в очи.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Това ще ти е за урок
Другият път мисли преди да вършиш каквото и да е
Сега ще си търпиш последствията
Съобщенията не могат да се изтрият
Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...