.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев

"Немога да се отпусна"

Здравейте на всички. Излизах с едно момиче, всичко беше точно, но в един момент се разделихме, защото не беше сигурна какво изпитва. Сега ми казва, че пак иска да пробваме, но ми каза също, че като е с мен, неможе да се отпусне.
    Някой да има мнение?
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Пише се не мога.
    Ами опитай се по някакъв начин да я предразположиш,поговорете и разбери какво точно има предвид за да се опиташ да го поправиш.
    Брях,брях

Супер фен Аватара на Wednesday666
    В какъв смисъл не може да се отпусне? Не може да бъде себе си ли?

Ако става дума за това - мислиш ли, че има смисъл да бъдеш с някого, който ще се прави на какъвто не е пред теб? Аз не мисля.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Поговори с нея.

Възможно е да е от притеснителните и да не знае кое как да направи.
    Накарай я да се отпусне.

Град
    Гоце Делчев
    Поговорих с нея. Попитях я каква е причината, тя просто ми отговори едно " Не мога да обясня " ! А иначе си се държи напълно нормално, просто си мисля, че ме разиграва !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от Zarity Виж мнението
    Пише се не мога.
    Ами опитай се по някакъв начин да я предразположиш,поговорете и разбери какво точно има предвид за да се опиташ да го поправиш.
    +1

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Не ти се кефи особено. Пробва се дали ще й харесаш, но явно не. Трябва с нещо да я впечатлиш. Напъни се и измисли начин следващия път да изкарате приятно и тя наистина да се забавлява.

Супер фен Аватара на Incadeptus
    НАУЧЕТЕ СЕ КАК ДА ПИШЕТЕ БЕ НЕГРАМОТНИЦИ ТАКИВА !

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не ти се кефи особено. Пробва се дали ще й харесаш, но явно не. Трябва с нещо да я впечатлиш. Напъни се и измисли начин следващия път да изкарате приятно и тя наистина да се забавлява.
    Доста пъти сме излизали и сме си прекарвали страхотно, личи й, че и тя си прекарва добре като излизаме, но незнам какво става ! !
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Мисля,че не знае какво иска и това е тактична реплика,за да се измъкне от сконфузната ситуация...Толкова е трудно да признаеш на някого,че още не си наясно с чувствата си и ти трябва още време Което,естествено,не ти дава гаранции за успех.Мисля,че положението е 50/50 и наистина гледай да бъдеш себе си и да покажеш най-доброто,на което си способен,но БЕЗ ДА преиграваш,защото е безсмислено да се правиш на шут и да разиграваш театри,загърбвайки истинското си "аз".Ако и тогава не се получи,значи не сте един за друг и ще трябва да го приемеш...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Според мен такива неща не стават насила... ако може да се отпусне и да бъде себе си пред теб, най-вероятно не сте един за друг.
    I'm yours.

Дай й време. И аз така бях в началото с моя, но после се отпуснах, и нещата се наредиха. : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не искай от нея да ти обясни смисъла на думите си, а я попитай, с какво ТИ можеш да и помогнеш, и да я предразположиш да се "отпусне".
    Някак си е по-сладко, да видиш, че на някой му пука, отколкото да иска да ти чуе обесненията...или само за мен е така, не знам. Пробвай

Голям фен Аватара на EternalDream
    Покани я пак да излезете и се дръж хм ... мило? Така че да се отпусне

Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Не искай от нея да ти обясни смисъла на думите си, а я попитай, с какво ТИ можеш да и помогнеш, и да я предразположиш да се "отпусне".
    Някак си е по-сладко, да видиш, че на някой му пука, отколкото да иска да ти чуе обесненията...или само за мен е така, не знам. Пробвай
    Попитах я това и тя отговори просто "НЕ ЗНАМ" ! WTF?

EternalDream
    Държа се по възможно най-добрия начин с нея и тя се държи съвсем нормално, немога да я разбера !
    Последно редактирано от sunman : 08-31-2012 на 21:39
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    "Не знам" = "не те искам и не знам как да ти го кажа". Както казаха, чака да намери нещо в теб или поне докато се реши да те разкара окончателно.

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Поговорете си
    Може да е от по-срамежливите и притеснителните
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си