.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Помощ!!

Помощ!!

Знам,че не е тук мястото за тази тема,но направих голяма глупост....Преди няколко дена си писах с едно момче,неща,които не трябваше да казвам....Сега той ще ги изпрати на хора,които не трябва да ги разбират,въпросът ми е-има ли как да изтрия съобщенията?

Хмм..наистина хитър ход-да споделяш неща,които могат да се използват срещу теб по скайп!!Не можеш да изтриеш съобщение по-старо от 2-3 часа(не съм много сигурна за времето).Да беше мислила малко по-рано

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Няма как да го изтриеш,за това е трябвало да помислиш предварително и да внимаваш на кого се доверяваш
    Зависи и какви неща си казала,може и да си измислиш някакво оправдание.. и това да ти е за поука
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ХА-ха-ХА Аз не виждам проблем. След като изпрати тези неща,ти ще отречеш,че са истина какво му е сложното.Кажи на приятелите си:Всеки може да си съчини разни неща за мен.Това значи ли че трябва да вярвате на всички недостоверни лъжи казани по мой адрес?Мисля,че приятелите трябва да си имат доверие и да се подкрепят.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
    кажи горното нещо и всичко ще е наред Дори и снимка да си му пратила,пак може да кажеш,че е фотошоп.Освен ако си човек,който не лъже,в което силно се съмнявам.Съмнявам се дали си и трол де,но както и да е...

Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Голям фен Аватара на JuStElly
    И какво като ги изтриеш,така или иначе си ги казала ;д

Ако съдя по профила ти си на 19, на тези години човек малко или много трябва да знае на кого може да се довери и на кого не, както и кога да спре да говори.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Няма нужда да ти казвам, колко си сгрешила, като си му казала(сигурен съм че вече се самообвиняваш). Единственият начин за които мога да се сетя (за сега) е да поговориш с него да не ти прави "мръсно", като ги издаде тия тайни иили да го направиш зависим от теб. Един вид, да откриеш някоя негова тайна и да я използваш срещу него така, и двамата ще останете в пасивно положение, и никой няма да издава тайни.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Провери дали можеш да ги изтриеш или не!

Иначе , така или иначе, не виждам проблем. Да си мислила навреме и да си си държала езика зад зъбите, и да сте си писали по друга тема. Постъпила си ужасно глупаво и ми се струва, че изобщо и ти не знаеш защо. Ако направи това, което ти казва - е прав. Защото ти си постъпила грешно, не те. И в такъв случай ще е още по-глупаво да ги лъжеш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ако съдя по профила ти си на 19, на тези години човек малко или много трябва да знае на кого може да се довери и на кого не, както и кога да спре да говори.
    трябва да спреш да съдиш по профила
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Ами следващия път да ти е обеца на ухото да мислиш преди да пишеш

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Просто е! Не си пишете глупостите по скайп или където и да било ... Споделяйте каквото и на когото трябва очи в очи.
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Това ще ти е за урок
    Другият път мисли преди да вършиш каквото и да е
    Сега ще си търпиш последствията
    Съобщенията не могат да се изтрият
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си